четвер, 04 жовтня 2007 07:13

Адміністратор відмовився сплатити виграш

У суботу десь о п"ятій ранку 17-річна киянка Вікторія та її 23-річна подруга не порозумілися з адміністратором залу гральних автоматів, який розташований у Дарницькому районі.

Конфлікт розгорівся настільки, що адміністраторові салону довелося викликати наряд Державної служби охорони.

— Вдало пограли на автоматах, хотіли забрати виграш. А тут адміністратор заявляє: "В касі немає грошей", — розповідає Вікторія міліціонерам. — Ми з подругою, звісно, обурилися. Адміністратор спершу ображав нас — казав, що "налакались". А потім узагалі грубо викинув за двері.

Через 2 год. після сварки киянки повернулися до залу разом із братом Вікторії 33-річним Сергієм. Чоловік почав погрожувати 32-річному адміністраторові Олегові. За словами Вікторії, адміністратор побив її. А той написав у міліцію заяву з такими самими звинуваченнями на адресу брата дівчини.

— У цього адміністратора вже втретє під час моїх чергувань виникають непорозуміння з клієнтами. Працює тут кілька місяців. Минулі рази відвідувачі скаржилися, що він не віддає виграш, а виписує якісь талончики, — пояснює Павло Глушаниця, молодший інспектор групи затримання ДСО.

Підозрюваний працівник — колишній військовий. А Сергій був раніше судимий за шахрайство. Деталі з"ясовує Дарницьке райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Адміністратор відмовився сплатити виграш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі