четвер, 19 березня 2020 17:08

4 тис. грн за годину. На Печерську викрили елітний бордель

4 тис. грн за годину. На Печерську викрили елітний бордель
Поліція Києва закрила ряд елітних стриптиз-клубів. Фото: vokrugsveta

Поліція Києва закрила низку елітних стриптиз-клубів на Печерську. У них надавали сексуальні послуги за 4 тис. грн на годину.

Саме таку суму спільники розподіляли від діяльності. 50% власникам закладу, решта - повіям, повідомили в поліції Києва.

Після виявлення "розважальних" закладів правоохоронці провели там санкціоновані обшуки і вилучили речові докази - гроші, комп'ютерну техніку, банківські картки, мобільні телефони та чорнові записи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повії працювали на банду грабіжників

Головним організатором цього бізнесу був 53-річний киянин. Він забезпечував діяльність адміністраторів, які, своєю чергою займалися пошуком клієнтів і вели бухгалтерську роботу. Серед учасників були 7 жінок і 1 чоловік. Гроші, отримані від надання пікантних послуг, адміністратори передавали власнику клубу особисто в руки або перераховували на банківські рахунки, розповів Олексій Гаврилюк - в.о. начальника відділу управління з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Києві.

Це не поодинокий випадок у Києві, коли під вивіскою стрипклубу працював бордель. Таке місце розпусти облаштували на вулиці Великій Васильківській.

Зараз ви читаєте новину «4 тис. грн за годину. На Печерську викрили елітний бордель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі