четвер, 02 листопада 2017 15:51

13-річний підліток врятував молодшого брата від жорстокого батька
3

13-річний підліток викликав поліцію, щоб врятувати молодшого брата від знущань п'яного батька. Це сталось 31 жовтня у Києві.

Владислав попросив правоохоронців приїхати якнайшвидше, бо його батько бив 10-річного брата Костю, повідомляє Патрульна поліція.

"Коли прибули на виклик, у квартирі перебували двоє неповнолітніх та батько. У помешканні було брудно, а хлопчики мали недоглянутий вигляд. Діти розповіли, що їхня мама зараз у лікарні і живуть вони з татом. З'ясували, що батько має пристрасть до алкоголю. На момент приїзду патрульних теж мав ознаки сп'яніння", - повідомляють правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад трасою знайшли 1-річну дитину

Патрульні оглянули дітей. У молодшого були синці на скроні та на тім'ї. Інспектори викликали на місце швидку допомогу та працівників відділу ювенальної превенції. Про випадок також повідомили бабусю хлопчиків.

Обох дітей у супроводі патрульних госпіталізували до лікарні. Справою займаються відповідні служби.

Фото: Патрульна Поліція Києва

У селі Олешківського району на Херсонщині 40-річний чоловік забив до смерті 1-річну доньку на очах у дружини. Стверджує, дитину вбивати не хотів. Бив дружину, яка саме тримала доньку на руках.

Зараз ви читаєте новину «13-річний підліток врятував молодшого брата від жорстокого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі