пʼятниця, 27 жовтня 2017 17:30

Багатодітний батько до смерті забив 1-річну доньку на очах у дружини

Багатодітний батько до смерті забив 1-річну доньку на очах у дружини
Батько забив до смерті 1-річну доньку. Фото - Факти - ICTV

У селі Олешківського району на Херсонщині 40-річний чоловік забив до смерті 1-річну доньку на очах у дружини.

Стверджує, дитину вбивати не хотів. Бив дружину, яка саме тримала доньку на руках. Дитину, яка ледь дихала, виявила медсестра. Вона й викликала лікарів та правоохоронців. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річна дитина, яку побив вітчим, померла в реанімації

"Під час відвідин родини медсестра виявила, що дівчинка ледь дихала, на обличчі, шиї та животі були садна. Дитина була у вкрай важкому стані, тому її негайно госпіталізували до лікарні. Того ж дня дівчинка померла. Попередня причина смерті: черепно-мозкова травма, мозкова кома", - йдеться в повідомленні.

Чоловік пояснив, що дітей ніколи не бив. В усіх родинних негараздах він звинувачує дружину, яка нібито не доглядає за дітьми та нічого не робить по господарству. Через це він іноді її "виховував". За його словами, нещодавно він знов побив дружину, яка в той час тримала на руках доньку. Ні батько, ні мати не звернули уваги на стан доньки та нічим їй не допомогли.

Крім загиблої дівчинки, у сім'ї є двоє старших дітей: 9-річна дівчинка та хлопчик, 5 років. Батько працює по найму, зловживає алкогольними напоями, його 29-річна дружина - домогосподарка. Жінка має розумову відсталість, тому нічого не може пояснити. Старші діти залякані, з ними працюватиме психолог. Працівники соціальної служби вилучили дітей з родини та помістили їх у санаторій.

"Чоловік та жінка затримані. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження проти батька відкрили кримінальне провадження. Матір звинувачують за статею залишення в небезпеці", - повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко.

Батькові, який убив доньку, загрожує до 10 років в'язниці. Матері дівчинки - умовне покарання або 3 роки за ґратами.

2-річний хлопчик помер від тяжких тілесних ушкоджень. У лікарні малюка не вдалося врятувати. Це сталося у селі Березняки Смілянського району Черкащини. Дитину забили п'яні батьки.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітний батько до смерті забив 1-річну доньку на очах у дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі