понеділок, 16 листопада 2020 12:40

Затишна кухня: показали дизайн у персикових тонах
14

Персиковий колір на кухні додає затишку
Фото: remontbp.com
Персиковий колір на кухні додає затишку
Персиковий колір на кухні додає затишку
Персиковий колір на кухні додає затишку
Персиковий колір на кухні додає затишку

Персиковий колір стає все більш актуальним і додає кухні тепла. Він вважається символом гостинності. Важливо правильно розставити акценти і вибрати відтінок. Якщо ж персиковий колір буде тільки у вигляді акценту, то сміливо вибирайте насичені тони.

Інтер'єр буде виглядати гармонійно тільки в тому випадку, якщо в оформленні використовується не більше трьох відтінків.

Лаконічним виходить інтер'єр в персиково-білому кольорі. Він відтіняє і розбавляє яскравий акцент і візуально розширює простір. Це ідеальне рішення для малої кухні,

Можна додати третій колір у вигляді невеликих деталей. Найкраще для цього підходить зелений, червоний, блакитний і коричневий відтінок.

Наступне сполучення, яке підходить для інтер'єру кухні - сірий і персиковий колір. Таку колірну гамму переважно вибирають для приміщення середнього або великого розміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава кухня: як вразити акцентом у дизайні

Серед інших варіантів, які пасують до персиковим кольором, варто відзначити зелений, бірюзовий, синій, бежевий і жовтий колір.

Найбільш часто персиковий колір на кухні використовується в оформленні гарнітура. В такому випадку меблі є головним акцентом інтер'єру. Тому стіни краще зробити нейтральними, використовуючи білий, сірий або бежевий колір. Завдяки такому рішенню вийде підкреслити природність і невимушеність оформлення.

Кухня в бежевих тонах вважається безпрограшним варіантом в світі дизайну. Вона цінується за практичність і унікальну здатність вносити в загальну стилістику інтер'єру відчуття тепла і спокою. Однак у будь-якого дизайнерського рішення є свої особливості.

Зараз ви читаєте новину «Затишна кухня: показали дизайн у персикових тонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі