четвер, 23 липня 2020 02:28

Вражаюча вітальня: показали стильні ідеї фіолетового дизайну
15

Інтер’єр вітальні 2020: як стильно вписати фіолетовий колір
Фото: remontbp.com
Інтер’єр вітальні 2020: як стильно вписати фіолетовий колір
Інтер’єр вітальні 2020: як стильно вписати фіолетовий колір
Інтер’єр вітальні 2020: як стильно вписати фіолетовий колір
Інтер’єр вітальні 2020: як стильно вписати фіолетовий колір

Бузковий колір у вітальні створює дивовижну атмосферу. Він уособлює консерватизм і врівноваженість. Його переважно вибирають люди з філософським складом розуму, а також ті, хто перебуває в пошуку своєї внутрішньої гармонії.

Насичені тони додають дизайну вітальні помпезності, а світлі - романтизму.

При класичному стилі інтер'єру найчастіше використовують ніжний бузковий відтінок. Він дозволяє передати всю вишуканість оформлення. Мінімалізм передбачає більш холодні тони в поєднанні з білою основою. Таке рішення виглядає дуже свіжо. Вітальню в стилі модерн найчастіше доповнюють чорним кольором, за рахунок чого приміщення виглядає стримано.

Стиль кантрі нерідко передбачає поєднання бузкового і коричневого кольору. Наприклад, такими натуральними матеріалами, як дерево, камінь або кераміка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві перевтілення: показали наймодніші шпалери 2020 року

Бузкову вітальню важливо розбавляти іншими кольорами. Відмінним рішенням будуть бежеві та кремові тони.

Якщо ж стіни оформлені в ніжно-бузковому кольорі, то інші деталі і меблі можна придбати в білому або бежевому відтінку. Завдяки такому рішенню вітальня буде особливо затишною і при цьому збереже досить святковий, розкішний вигляд.

Коли у кімнаті шпалери в темних відтінках, то оптимальним рішенням буде світлі меблі. Це візуально збільшить простір. У свою чергу, якщо стіни будуть світлими, то меблі варто придбати в темних тонах. Гра контрастів додає той самий ефект оригінальності і різноманітності приміщенню.

Заслуговує на увагу і текстильне оформлення. В першу чергу мова йде про портьєрах, які здатні підкреслити загальний стиль інтер'єру. Диван часто прикрашають оригінальними подушками. Вони відображають загальну картину і лише підкреслюють хороший смак господарів. Вони не обов'язково повинні бути бузковими. В даному випадку відмінно виглядатимуть і світліші, нейтральні відтінки. Однак дуже важливо, щоб текстильні предмети були якісними і приємними. Найбільш підходящі варіанти - льон або бавовна. Вони органічно впишуться в загальний стиль вітальні.

У сучасних вітальнях прийнято використовувати білі, бежеві і сірі відтінки. Нейтральні кольори також включають забарвлення меду, піску і кольору слонової кістки.

Модні композиції в ніжних тонах добре поєднані з елементами дерева, скла і металу. Така композиція дозволить отримати природний ефект і гармонійнй простір для розслаблення після довгого робочого дня.

Зараз ви читаєте новину «Вражаюча вітальня: показали стильні ідеї фіолетового дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі