вівторок, 31 жовтня 2017 13:15

Вишивка ікон бісером - проводьте осінні вечори з користю

Вишивка ікон бісером - проводьте осінні вечори з користю
Вишивка ікон гармонізує внутрішній стан, дозволяє знайти відповіді на важливі питання, які вас давно хвилювали

Холодні, осінні вечори, коли з дому не хочеться виходити - ідеальний час для рукоділля. В'язання, вишивка, декупаж...

Будь-які різновиди рукоділля покращують самопочуття, допомагають побороти поганий настрій і створити яскраві, красиві творіння.

Якщо ви любите створювати яскраві картини з бісеру, вас приваблює релігійна тематика, вам буде цікава вишивка ікон бісером.

Це робота, яка вимагає від умільці не тільки посидючості, але і особливого настрою. Перед тим, як приступити до вишивки ікон, бажано помолитися, взяти у священика благословення. Якщо ви не відвідуєте церкву, можна просто прочитати молитву, яка допоможе налаштуватися на потрібний лад.

Вишивка ікон гармонізує внутрішній стан, дозволяє відійти від світової суєти, знайти відповіді на важливі питання, які вас давно хвилювали. Готовий виріб прикрасить ваш будинок або стіни храму, який ви відвідуєте.

У цьому різновиді рукоділля є певні правила, порушувати які не рекомендується. Лики святих не зашиваються бісером, після завершення роботи бажано освятити роботу. Важливо знати, що кидати ікону незакінченою небажано. Тому, якщо це буде ваш перший виріб, вишитий бісером, підберіть просту схему, яку ви точно зможете закінчити.

Якщо ви вирішили вишити картину в подарунок родичеві або близькій людині, бажано правильно підібрати зображення. Образу Богородиці або Спасителя підходить будь-якій людині. В інших випадках підбір виконується індивідуально. Наприклад, молодятам даруються вінчальні ікони. На народження або хрещення немовляти дарують мірні ікони. Для духовної підтримки близької людини можна вишити лик його ангела-хранителя.

В інтернет-магазині "Вишивка Shop" представлені набори вишивки ікон бісером для рукодільниць різного рівня. Ретельно підібрані бісер, каміння, якісна канва гарантують задоволення від процесу і яскраві, красиві готові вироби.

Зараз ви читаєте новину «Вишивка ікон бісером - проводьте осінні вечори з користю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі