четвер, 23 травня 2024 01:50

Три інгредієнти, які зроблять гель для миття посуду ідеальним

Три інгредієнти, які зроблять гель для миття посуду ідеальним
Дешевий гель для миття посуду можна зробити кращим, якщо додати до нього три інгредієнти на вибір Фото: pinterest

Зараз господиням важко знайти якісний засіб для миття посуду за помірною ціною. Хороші гелі коштують суттєво дорожче, що не кожен може собі дозволити.

Більш бюджетні варіанти не справляються з поставленим завданням. Але їх можна зробити якіснішими, якщо самостійно посилити їх склад, пише pixelinform.

Що потрібно додати в гель

Сіль

Не варто забувати про те, що сіль є досить потужним і якісним засобом для чищення, здатним подолати жир, усунути бруд і надати допомогу в боротьбі з мікробами.

На одну склянку засобу для миття посуду достатньо взяти одну ложку солі.

Сода

Не менш ефективною помічницею на кухні є і сода. За допомогою даного порошку можна подолати навіть сильні забруднення. Для організму порошок нешкідливий, що також важливо враховувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко відмити скло духовки від жиру та нагару: перевірені методи

На упаковку гелю можна брати близько двох ложок соди.

Порошок гірчиці

Деякі використовують гірчицю як самостійний ефективний засіб для догляду за кухонним начинням. Але можна просто посилювати склад профільних гелів.

Ввести потрібно від 1 до 2 ложок порошку.

Пральну машину слід чистити не тільки від накипу, а й у гігієнічних цілях. Інакше згодом білизна буде неприємно пахнути вогкістю, і вам доведеться витрачатися на додаткові засоби для прання.

Вирішити цю проблему можна дуже просто за допомогою легкого та безпомилкового трюку, для якого знадобиться сода та оцет.

Зараз ви читаєте новину «Три інгредієнти, які зроблять гель для миття посуду ідеальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі