неділя, 18 квітня 2021 12:14

Тренди в інтер'єрі 2021 року: як не помилитися з ремонтом кухні
8

Тренди в інтер'єрі кухни: які мінуси вони приховують
Фото: remontbp.com
Тренди в інтер'єрі кухни: які мінуси вони приховують
Тренди в інтер'єрі кухни: які мінуси вони приховують
Тренди в інтер'єрі кухни: які мінуси вони приховують
Тренди в інтер'єрі кухни: які мінуси вони приховують

У дизайні інтер'єру часто з'являються нові тенденції. Кухня – не виняток. Тут найчастіше збирається родина і гості. Тому місце має бути затишним і практичним.

Від чого слід відмовитися на кухні радить дизайнер Валентина Петрякова в Інстаграм.

1. Якщо на кухні є відкриті полиці, слід відмовитися від "бабусиних" сервізів і тарілок вроздріб. Підберіть стильні однотонні набори посуду.

2. Холодильник не потрібно завішувати його фотками, магнітами та різними записами. Щоб він був акцентом, підберіть оригінальну модель в яскравому кольорі.

3. Фотодрук на кухні (водоспади, орхідеї, овочі, фрукти) – застарілий прийом, від якого потрібно відмовитися. Використовуйте однотонні фасади – вони завжди актуальні.

Також під забороною фотодрук на кухонному фартусі. Не варто вибирати пейзажі, квіти та інші рослинні мотиви. Якщо дуже хочеться використати скло на фартусі, воно може бути прозорим або однотонним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не помилитися з дизайном: визначили наймодніший колір для кухні

4. Масивні фіранки з ламбрекенами залишилися в минулому. Користуйтеся простими і лаконічними варіантами.

5. Багаторівневі стелі також вже неактуальні. У тренді – звичайна рівна стеля.

Новинки в інтер'єрі стосуються не тільки оформлення стін чи підлоги, а й освітлення. Базові чорний, білий і сірий кольори в дизайні освітлювальних приладів є безпрограшним варіантом.

Тут слід звернути увагу на наявність віконних прорізів і розташування самого приміщення. Кімнати, які виходять на північну сторону, як правило, потребують додаткових джерелах світла не тільки у вечірній або нічний час

Зараз ви читаєте новину «Тренди в інтер'єрі 2021 року: як не помилитися з ремонтом кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі