середа, 14 квітня 2021 02:28

Як не помилитися з дизайном: визначили наймодніший колір для кухні
12

Кухня кольору слонової кістки - переваги і недоліки
Фото: remontbp.com
Кухня кольору слонової кістки - переваги і недоліки
Кухня кольору слонової кістки - переваги і недоліки
Кухня кольору слонової кістки - переваги і недоліки
Кухня кольору слонової кістки - переваги і недоліки

Світлі кухні дуже популярні, бо виглядають просторими і знімають нервову напругу. Але білий колір в якості основного фону формує враження стерильності. Дизайнери радять використовувати в якості альтернативного варіанту відтінки з палітри слонова кістка або айвори, які представляють собою гарне поєднання білого з жовтим, рожевим, бежевим, персиковим.

Подібне колірне рішення створює дуже затишну та комфортну атмосферу, чудово комбінується з іншими відтінками й вважається універсальним по відношенню до інтер'єрних стилів. І, найцікавіше - кухня кольору слонової кістки завжди актуальна. Тому не скоро таке оформлення інтер'єру вийде з моди.

Світлі відтінки гарнітура чудово поєднуватимуться не тільки з класичними, але і з сучасними стилями дизайну. При цьому слід віддати перевагу виробам з якісних матеріалів, які стійкі до перепадів температур і вологи.

Розташування меблів Г-подібно, уздовж двох стін ідеально підходить для облаштування приміщень в формі квадрата. Подібні види гарнітурів відрізняються місткістю і функціональністю, виглядають одночасно стильно і привабливо.

Таку пропозицію актуально для витягнутих кухонь з невеликою квадратурою. Такі меблі хоч і не може похвалитися великою місткістю шаф, але займає мало місця і виглядає дуже акуратно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-обідня зона в тісній квартирі економить простір

Для оздоблення стін настільки спокійного і затишного дизайну фахівці пропонують використовувати найрізноманітніші матеріали, починаючи від фарби, закінчуючи шпалерами і декоративною штукатуркою, витриманих в пастельних тонах. Будь-який з запропонованих варіантів наповнить приміщення кухні затишком і ніжністю.

Новинки в інтер'єрі стосуються не тільки оформлення стін чи підлоги, а й освітлення. Базові чорний, білий і сірий кольори в дизайні освітлювальних приладів є безпрограшним варіантом.

Тут слід звернути увагу на наявність віконних прорізів і розташування самого приміщення. Кімнати, які виходять на північну сторону, як правило, потребують додаткових джерелах світла не тільки у вечірній або нічний час.

Зараз ви читаєте новину «Як не помилитися з дизайном: визначили наймодніший колір для кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі