понеділок, 08 липня 2024 11:28

Точно спрацює: лайфхак, як позбутися неприємного запаху з раковини

Точно спрацює: лайфхак, як позбутися неприємного запаху з раковини
Засмічену раковину можна легко очистити за допомогою оцту, соди та гарячої води. Фото: Pinterest

Забите сміття у раковині - одна з найпопулярніших домашніх проблем. Якщо у вас повільно зливається вода і відчутний неприємний запах - спробуйте почистити раковину власноруч.

Видання Mirror зазначає, що це потрібно робити щотижня або раз на місяць. Для очищення каналізації навіть не потрібно купувати спеціальні засоби.

Змішайте одну чашку білого оцту з такою ж кількістю дуже гарячої води та харчової соди. Вилийте суміш у раковину, накрийте тканиною і залиште на деякий час. Після цього злийте у раковину велику кількість води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вимити руки від шовковиці та випрати одяг: перевірені способи

Судячи з відео, які публікують користувачі TikTok, метод дієвий.

"Я зробив це днями і це працює", - пишуть у коментарях.

@geterdonecleaning A monthly cleaning will allow you to use safe cleaning methods which will save you time, energy and money in the long term. Combine 1 cup of vinegar, 1 cup of very hot water, and 1 half cup of baking soda and pour the mixture down the drain. 😊 #cleaningmotivation #cleaninghacks #cleaningvideos #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaning #longervideo #housecleaning #cleaningtips #deepcleaning #commercialcleaning #housecleaner #housecleaning #deepclean ♬ You Don't Ignore (Too Late) - Petit Biscuit

Господині. які дбають про затишок в оселі, іноді виконують роботу по дому, в якій немає потреби. Особливо, коли на них іде багато часу,а результату немає. Розповімо про кілька домашніх справ, від яких можна відмовитись і ніхто цього навіть не помітить.

Зараз ви читаєте новину «Точно спрацює: лайфхак, як позбутися неприємного запаху з раковини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі