середа, 02 грудня 2020 18:36

Штори в дитячу кімнату: назвали основні нюанси вибору
19

Фото: homediz.info

Штори в дитячу кімнату повинні не тільки прикрашати приміщення, а й регулювати світло. Вдень мають пропускали сонячне проміння, а ввечері - приховували кімнату від цікавих поглядів перехожих.

Правила вибору штор:

1. Складні драпіровки і безліч складок ніякої користі, крім накопичення пилу на вікні, не принесуть. Вишуканість і дорожнечу штор можуть оцінити тільки дорослі, а діти хочуть просто грати.

2. Тканина для штор має легко пратися, адже буде часто маститися.

3. Створюючи інтер'єр кімнати для дитини потрібно враховувати, що сірі та бліді тони зовсім не підходять для дитячої.

4. Малюнок на шторах повинен бути простий і зрозумілий для дитини.

5. Якщо вікна дитячої виходять на північну сторону або їх затінюють дерева, додати сонячного тепла допоможуть штори в помаранчевих або жовтих тонах.

6. Важлива естетична краса, відповідність стилю інтер'єру кімнати в цілому.

7. Уникайте використання дорогих важких тканин для портьєр. Вони збирають дуже багато пилу і взагалі не призначені для кімнати, в якій проводять більшу частину часу діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зигзаги в в інтер'єрі: показали стильні варіанти оформлення

Практичні батьки вибирають римські штори. Щільна рівна тканину надійно закриває віконні прорізи. Можна вибрати як однотонні варіанти, так і ввійшли в моду варіанти з великими принтами.

Яскраві кольори допускаються, якщо в приміщенні мало світла. Якщо вікна дитячої, навпаки, виходять на сонячну сторону, то можна використовувати короткі фіранки в пастельних тонах

Можна часто побачити штори в дитячу кімнату фото новинки з 3D-ефектом. Реалістичні картинки допоможуть створити в приміщенні чарівну атмосферу.

У дизайні сучасних квартир і будинків виникає проблема з вибором крісел. При виборі варто врахувати необхідно масу нюансів. Для початку, визначитися з призначенням предмета меблів.

Для якої кімнати набувається крісло (вітальня, спальня, дитяча, їдальня або допоміжне приміщення). Від місця дислокації буде залежати не тільки модель, але і тканина оббивки, колірне рішення, функціонал меблювання.

Зараз ви читаєте новину «Штори в дитячу кімнату: назвали основні нюанси вибору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі