середа, 18 листопада 2020 19:42

Зигзаги в в інтер'єрі: показали стильні варіанти оформлення
10

Фото: handmadebase.com

Зараз візерунок зигзаг дуже популярний. Він привертає до себе увагу і швидко завойовує симпатії оточуючих.

Чохли для подушок з зигзагом

Одним з найбільш затребуваних способів застосування даного візерунка є чохли для подушок. Однак не варто їх розставляти забагато в одній кімнаті. Такі графічні елементи відразу кидаються в очі, і велика їх кількість перевантажує приміщення. Краще до двох трьох подушкам з зигзагом додати ще кілька подушок спокійних відтінків.

Шпалери загзаг

Нанести на стіни візерунок зигзаг можна за допомогою трьох способів: придбати панно з даними принтом, розміром з потрібну стіну, пофарбувати стіну в сподобалися кольори за допомогою трафарету, і нарешті, поклеїти шпалери з готовим візерунком. Так не рекомендується прикрашати більше однієї стіни в приміщенні.

Зигзаг на шторах

Подібно до стін цікавий геометричний візерунок можна нанести і на будь-який текстиль, це зовсім не складно. Таким чином, можна прикрасити практично будь-яку поверхню в кімнаті, наприклад штори або постільну білизну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишна кухня: показали дизайн у персикових тонах

Килими з малюнком зигзаг

Килим є одним з поширених об'єктів з нанесенням візерунка зигзаг. Завдяки йому приміщення відразу оживе і стане яскравим.

Керамічна плитка з візерунком зигзаг виглядає незвично і оригінально. Зовсім не обов'язково спеціально шукати плитку з даними візерунком. Можна просто придбати звичайну однотонну плитку прямокутної форми і покласти, щоб імітувати зигзагоподібний орнамент.

Кухонний фартух "зигзаг"

Щоб кухня не виглядала нудною, фартух над її робочою зоною можна викласти плиткою з візерунком зигзаг. До того ж в робочій кухонній зоні такі динамічні візерунки функціональні і не дуже мазкі.

Стиль кежуал створює неформальний і динамічний стиль в інтер'єрі. Тут немає місця гламуру – лише практичний дизайн і плавні лінії. Всі предмети інтер'єру стримані і функціональні форми. Комфорт тут стоїть на першому місці. Напрямок робить наголос саме на зручність , а не на декоративну складову.

Зараз ви читаєте новину «Зигзаги в в інтер'єрі: показали стильні варіанти оформлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі