середа, 18 листопада 2020 17:59

Комфорт та елегантність: розкрили особливості стилю кежуал
8

Інтер'єр 2020: практичний дизайн у стилі кежуал
Фото: vr-expert.com.ua
Інтер'єр 2020: практичний дизайн у стилі кежуал
Інтер'єр 2020: практичний дизайн у стилі кежуал
Інтер'єр 2020: практичний дизайн у стилі кежуал
Інтер'єр 2020: практичний дизайн у стилі кежуал

Стиль кежуал створює неформальний і динамічний стиль в інтер'єрі. Тут немає місця гламуру – лише практичний дизайн і плавні лінії. Всі предмети інтер'єру стримані і функціональні форми.

Комфорт тут стоїть на першому місці. Напрямок робить наголос саме на зручність, а не на декоративну складову. Проте, виглядає інтер'єр дуже стильно. Меблі та аксесуари передають затишну атмосферу.

Кежуал дає можливість відходити від встановлених рамок та форматів. Це відкриває величезні можливості в області дизайну, роблячи інтер'єр індивідуальним.

Інтер'єр в стилі кежуал має основні характеристики:

• натуральні тканини і оббивка мають просту текстуру;

• поєднання вишуканого шику з простотою. Цьому дизайну не характерна претензійність, помпезність і яскравість;

•пастельні тони. Основні кольори - бежевий, білий, пісочний, м'ята, сірий, світло-рожевий, золотий. Припустимо розставляти невеликі акценти вкрапленнями чорного, темно-червоного, фіолетового, оранжевого кольорів;

• цікаві текстури і фактури. Приємний на дотик і привабливий текстиль, а також цікава обробка грають важливу роль в створенні інтер'єру в стилі кежуал;

• плавні лінії і геометричні форми;

• прості деталі, текстуровані елементи, вінтажні hand-made аксесуари, подушки, книги, коробки, сувеніри, антикваріат.

Меблі в невимушеному стилі: зручний диван, велике ліжко, низький стіл і плетені меблі. М'якість, приємні текстури і пастельна палітра в поєднанні з яскравими акцентами (плед або декоративні подушки). Найбільш поширеним матеріалом є деревина.

Індивідуальність і особливий шарм в кежуал дизайні досягається за допомогою декоративних елементів з ефектом старіння. Наприклад, коробки, годинник, керамічний посуд, оригінальна рамка для фотографій, незвичайних ваз або свічників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімалізм у кімнаті: 5 особливостей стильного дизайну

Цей стиль підходить не тільки для домашнього інтер'єру.

Кежуал в інтер'єрі готелю - це затишок і м'якість, що сприяє розслаблюючому і мирному часу перепровадження. Такий інтер'єр сподобається багатьом, він не викликає дисонансу або неприязні, завдяки своїй універсальності, простоті і елегантності.

Дизайн сподобається всім, хто вважає за краще ненав'язливу простоту. Для тих, хто любить інтер'єри, призначені для життя, а не для показної яскравості. Він призначений для сучасних людей, які цінують комфорт і красу.

Палітра осінніх кольорів додає кімнаті спокою. Затишний інтер'єр сприятливо впливає на психіку людини, підіймає настрій і дарує позитивні емоції. Приділіть трохи часу оформлення свого житла в насичених осінніх тонах, і ви будете приємно здивовані отриманим результатом.

Зараз ви читаєте новину «Комфорт та елегантність: розкрили особливості стилю кежуал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі