понеділок, 28 грудня 2020 02:29

Стильний новорічний декор доповнюють оригінальними гірляндами
14

Як прикрасити квартиру на Новий рік
Фото: remontbp.com
Як прикрасити квартиру на Новий рік
Як прикрасити квартиру на Новий рік
Як прикрасити квартиру на Новий рік
Як прикрасити квартиру на Новий рік

Дім буде наповнений святковим настроєм від правильного декору. Для нього підійдуть кольори зимового лісу. Зелений, білий, коричневий зазвичай вибирають фоном, а до них додають яскраві і соковиті плями, такі як червоний або золотий.

Святкові вікна можна зробити як зовні, так і зсередини. Зсередини декорують сніжинками, наліпками, лампочками, новорічними іграшками. Також можна створити святковий декор на підвіконні, наприклад купити готову паперову композицію та доповнити її гірляндою.

Як то кажуть, "кращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками". В принципі, цю теорему можна застосувати і в оздобленні інтер'єру. Обмеження - це тільки ваша фантазія. Наберіть в інтернеті словосполучення "саморобна іграшка" і ви знайдете величезну кількість готових інструкцій, дотримуючись яких можна легко зробити "щось гарненьке".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор по-скандинавськи: ідеї для затишку

Важливим у новорічному декорі гірлянді. Куди їх вішати показано у підбірці.

Оселю до свята гарно прикрасити саморобними іграшками. Для них пригодяться плоскі камінці, які багато хто привозить з моря. Їхньої поверхні вистачить для зображення.

Дехто їх купує, щоб усі були однакового розміру. Процес розфарбовування нескладний, а сам декор – максимально бюджетний.

Зараз ви читаєте новину «Стильний новорічний декор доповнюють оригінальними гірляндами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі