середа, 31 березня 2021 09:55

Показали найновіший стиль інтер'єру, який зараз на піку слави
19

Стиль контемпорарі в інтер'єрі
Фото: prointerior.info
Стиль контемпорарі в інтер'єрі
Стиль контемпорарі в інтер'єрі
Стиль контемпорарі в інтер'єрі
Стиль контемпорарі в інтер'єрі

Контемпорарі — новий стиль, якому властиві відсутність розкоші, простота, комфорт. Він допомогає ефективно організувати простір навіть в найменшому, незручному приміщенні.

Виник напрям за допомогою адаптації стилів хай-тек і мінімалізму для життя. Тобто до мінімалізму додається зручне спальне місце, масивний диван і дизайнерські меблі. Контемпорарі має безліч шанувальників через свою практичність і елегантність.

Це фоновий стиль, що поєднує в собі раціональний підхід до планування житлового простору. Щоб створити контемпорарі, потрібно володіти вишуканим чуттям і почуттям стилю. Тут не вітаються натяжні стелі або стельові панелі.

Шпалери в контемпорарі зустрічаються рідко. Стіни фарбуються в спокійні неоднозначні відтінки інтер'єрних фарб, або використана фактурна штукатурка. Зустрічаються деревні настінні панелі або 3D панно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-7 помилок недосвідчених дизайнерів інтер'єру

Меблі в стилі контемпорарі спокійні, правильної форми й нейтральних кольорів, благородних дорогих матеріалів в бездоганному виконанні. Вони повинні бути зручними, виглядати вишукано, не виділятися неординарними деталями. Доречні дивани та крісла обтічної форми, столи-трансформери, шафи з вбудованою системою зберігання, ширми для зонування приміщень.

Пластик, камінь і скло замінюються деревними фактурами. Такий розкішний мінімалізм зустрів мільйони шанувальників за рахунок зручності, естетики та раціонального підходу до організації житла.

Столичний дизайнер та архітектор Сергій Махно гармонію називає головною в інтер'єрі. Яким би незвичайним він не був.

Гармонія, чи іншими словами дзен, часто тяжіє до мінімалізму. Перетворює кімнати на оазису відпочинку душі. Для його створення потрібні 3 кроки.

Зараз ви читаєте новину «Показали найновіший стиль інтер'єру, який зараз на піку слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі