четвер, 04 квітня 2024 04:30

Показали колір спальні, який не виходить з моди
13

Меблі венге у спальні не виходять з моди
Фото: remontbp.com
Меблі венге у спальні не виходять з моди
Меблі венге у спальні не виходять з моди
Меблі венге у спальні не виходять з моди
Меблі венге у спальні не виходять з моди

Спальня венге є одним з найчастіших варіантів вибору. Вона модна і на довгі роки підвищує візуальну цінність будь-якого інтер'єру.

Венге - це екзотичне дерево насиченого темно-коричневого забарвлення, яке зустрічається тільки в Центральній Африці. Зріла деревина дуже тверда і має декоративний малюнок зерна.

Відтінок темного шоколаду краще всього поєднуються з різними аксесуарами та світлими стінами. Завдяки цьому не буде ефекту переповнення приміщення.

Добре якщо стіни мають колір бежу, слонової кістки, м'ята, фісташки, лаванди, охри чи персика.

Кольори стін зі світлої палітри оптично збільшать інтер'єр, додадуть йому легкість і підкреслять елегантний колір дерева. З правильної колірної комбінацією ви можете охолодити спальню. Також немає ніяких перешкод для того, щоб фоном для меблів з венге були шпалери з тонкими, елегантними візерунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спальня по-японськи: як перетворити інтер'єр до невпізнання

Ключем до успіху буде помірність, так як досить однієї стіни домінуючого кольору. Також не забудьте відрегулювати інтенсивність відтінків відповідно до типу, розміром і рівнем освітлення в кімнаті і, перш за все, на свій смак. Ці типи рішень дуже ефективні, але вони найкраще працюють у великих і добре освітлених приміщеннях.

Ви також можете розбавити темні кольори меблів, наприклад, за допомогою світлого дивана або гірчичного крісла. Пастельний килим привнесе відчуття легкості.

Цікавий спосіб оживити спальню меблями в стилі венге - це шпалери або фотошпалери. Коли мова йде про шпалери, то рекомендується з геометричними візерунками.

Бузковий колір у вітальні створює дивовижну атмосферу. Він уособлює консерватизм і врівноваженість. Його переважно вибирають люди з філософським складом розуму, а також ті, хто перебуває в пошуку своєї внутрішньої гармонії.

Насичені тони додають дизайну вітальні помпезності, а світлі - романтизму.

Зараз ви читаєте новину «Показали колір спальні, який не виходить з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі