понеділок, 01 січня 2024 17:28

Пляшки гелю вистачить на місяці: що додати у засіб для миття посуду і на цьому заощадити

Пляшки гелю вистачить на місяці: що додати у засіб для миття посуду і на цьому заощадити
Гель для миття посуду: додайте цей інгшредієнт у засіб, щоб заощадити Фото: pinterest

Заощадити на гелі для миття посуду можна за допомогою одного трюку.

Розумні і досвідчені господині знайшли простий і бюджетний спосіб, який дозволяє розтягнути одну пляшку кошти на довгі місяці, пише glavred.

Цей метод справді заощадить і не втратить ефективність засобу для миття посуду.

Просто додайте три-чотири ложки харчової соди і гарячої води до звичайного мийного засобу в співвідношенні обсягу 1:1. Отримане чарівне зілля стане вашим вірним супутником в боротьбі з жиром і брудом на посуді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Решітка плити стане, як нова: які два ефективні способи відмиють гар та жир

Завдяки цьому трюку з харчовою содою і гарячою водою, кожна пляшка гелю для посуду перетворюється в інструмент економії без втрати якості.

Ваші тарілки будуть так само блищати, як і після використання звичайного гелю, але при цьому ви істотно заощадите на покупці нових пляшок.

Зараз господиням важко знайти якісний засіб для миття посуду за помірною ціною. Хороші гелі коштують суттєво дорожче, що не кожен може собі дозволити.

Більш бюджетні варіанти не справляються з поставленим завданням. Але їх можна зробити якіснішими, якщо самостійно посилити їх склад.

Зараз ви читаєте новину «Пляшки гелю вистачить на місяці: що додати у засіб для миття посуду і на цьому заощадити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі