понеділок, 01 січня 2024 04:55

Решітка плити стане, як нова: які два ефективні способи відмиють гар та жир

Решітка плити стане, як нова: які два ефективні способи відмиють гар та жир
Фото: pinterest

Кожна господиня знає, як важко відмити решітку газової плити.

Найгірше, коли бруд в'ївся. та є лайфхак, який допоможе впоратись з гаром і жиром, пише obozrevatel.

Оцет та харчова сода

Решітку плити можна замочити в суміші оцту та харчової соди, щоб розпушити налиплий бруд, а потім добре відтерти губкою. Цей метод дозволяє уникнути використання агресивних хімічних речовин та випарів та дає вражаючі результати. Цей природний підхід до прибирання заслужив на визнання багатьох домовласників.

Використовуйте нашатирний спирт

Ще один розумний метод позбавлення від бруду, що в'ївся, на решітках плити – використання нашатирного спирту в пакеті із замком-блискавкою. Помістіть решітку в пакет з нашатирним спиртом і залиште на ніч – це допоможе розчинити стійкі залишки. Після того, як вони будуть витерті, ефективність цього методу стане очевидною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три інгредієнти, які зроблять гель для миття посуду ідеальни

Знежирюючий спрей

На решітки можна розпорошити знежирюючий засіб, залишити його відповідно до інструкції до продукту, а потім легко витерти. Цей спосіб ідеально підходить для тих, хто прагне зручності та простоти підтримання чистоти на плиті. Використання комерційного знежирювального спрею стало кращим варіантом для багатьох людей.

Жир та нагар на сковорідці ‒ одна з найбільших кухонних проблем. Впоратись із нею можна за допомогою дорогих найновіших засобів. Але є й кілька простих і перевірених методів. Поради, як легко й швидко очистити сковорідку зібрала Gazeta.ua.

У нас час в Україні піч або камін можна використовувати не лише для інтер'єру чи обігріву. Якщо нині, коли електроенергія зникає раптово і надовго, ви маєте піч чи камін, де можна розпалити дровами, то точно не залишитесь без гарячої їжі.

Зараз ви читаєте новину «Решітка плити стане, як нова: які два ефективні способи відмиють гар та жир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі