понеділок, 17 серпня 2020 10:55

Міні-маєток: показали вражаючі старовинні будівлі
11

Мініатюрний будинок: Кріс Толедо вразив витвором
Фото: boredpanda.com
Мініатюрний будинок: Кріс Толедо вразив витвором
Мініатюрний будинок: Кріс Толедо вразив витвором
Мініатюрний будинок: Кріс Толедо вразив витвором
Мініатюрний будинок: Кріс Толедо вразив витвором

Кріс Толедо створює мініатюри будинків в масштабі 1:12. Для цього користується точними планами, щоб творіння повністю відповідали оригіналу.

Про це пише Bored Panda.

"Кожна модель, яку я створюю, починається з великих досліджень епохи і часу, які я намагаюся відтворити. Процес створення моїх предметів дуже схожий на будівництво реального будинку або кімнати. Я починаю з простих макетів, щоб переконатися, що все тече злагоджено і гармонійно. Потім я створюю більш детальний проект, який в кінцевому підсумку для програми тривимірного комп'ютерного моделювання. Це допомагає мені візуалізувати кожен проект і дозволяє мені вносити будь-які зміни, перш ніж я почну створювати фактичну частину", - пояснив Кріс.

При створенні своїх виробів використовує багато інструментів, аналогічних інструментів для створення чогось повнорозмірного, за винятком того, що вони були зменшені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казковий замок: показали житло, з якого не хочеться виходити

Кріс закохався в створення мініатюр трохи більше 20 років тому. Тоді ходив в Діснейленд в дитинстві і був повністю зачарований мініатюрними будинками

Почав з наборів, які я б знайшов в місцевих магазинах для хобі, і врешті зайнявся створенням власних дизайнів.

У місті Джексон в штаті Мічиган на продаж виставили замок за більш ніж півмільйона доларів. Споруду звели в 1927 році із 500 тонн польового каменю і 300 бочок цементу за допомогою дев'яти робочих, коня і крана.

Замок Хельмер назвали на честь свого першого власника скрипаля Макса Хельмера. Він гастролював по Європі і відвідав замки там. Повернувшись, створив для себе будинок на основі римського залу V століття з Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Міні-маєток: показали вражаючі старовинні будівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі