вівторок, 06 жовтня 2020 16:51

Класика чи оригінальність: як підібрати картину у спальню
27

Інтер’єр спальні 2020: як підібрати картину
Фото: remontbp.com
Інтер’єр спальні 2020: як підібрати картину
Інтер’єр спальні 2020: як підібрати картину
Інтер’єр спальні 2020: як підібрати картину
Інтер’єр спальні 2020: як підібрати картину

Картини емоційно заряджають інтер'єр. Це універсальний декор кожного стилю кімнати. Якщо при виборі картини у коридор чи вітальню все ясно, то зі спальнею потрібно вибирати довше. Там дизайн дуже особистий.

Приміщення має сприяти відпочинку, заспокоєнню і поліпшенню настрою. Колекція картин для спальні включає в себе безліч кліматичних пейзажів і рослинних мотивів.

Також модними є сучасні абстрактні композиції з плавними лініями, завдяки яким навіть при використанні динамічних колірних комбінацій такі зображення виходять ніжними і заспокійливими. З їх допомогою ви можете додати в свою спальню класичний стиль, затишок або сучасний характер, а також нотки романтики.

Для затишного, маленького інтер'єру найкраще підійде щось скромне. Наприклад, кілька малюнків або фотографій в маленьких рамах.

У просторих сучасних спальнях можна спробувати великі полотна. Вони стануть сильним акцентом в інтер'єрі. Щоб трохи послабити його вплив, найкраще вибрати кілька належних йому за кольором аксесуарів - штори, постільна білизна, декоративні фігури, графіка.

Динамічні сцени, яскраві кольори або турбують форми можуть негативно вплинути на якість сну.

Якщо бажаєте самі насолоджуватися мистецтвом в кімнаті, то потрібно розмістити картину на протилежній стіні від ліжка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 3 зміни в інтер'єрах, які викликав коронавірус

Спальня в скандинавському стилі сподобається скромним приглушеним тонам.

Для кімнати у класичному стилі потрібні картини в декоративних рамах.

Сучасний стиль найчастіше йде рука об руку з модним мистецтвом.

Кімната в стилі еко вітає зображення, пов'язані з дикою природою. Живопис - це непідвладний часу вибір, який відмінно виглядає практично в будь-якому інтер'єрі.

Спальня в заміському стилі має незвичайну атмосферу, в якій можна розслабитися і забути про повсякденні проблеми. Таке можливе у стилі кантрі. У ньому все повинно бути наповнене теплом. Цей стиль любить аксесуари ручної роботи.

Дерев'яна підлога та побілені стіни - це дует, який ідеально вписується в клімат сільської кімнати. Ви можете покрити одну стіну візерунковими шпалерами - картатими або польовими квітами.

Зараз ви читаєте новину «Класика чи оригінальність: як підібрати картину у спальню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі