середа, 05 травня 2021 15:45

Канадська розкіш: шикарний дім заховали у лісі
12

Фото: archdaily.com

У канадському місті Монреаль закінчили облаштування резиденції посеред лісу. З її іншого боку відкривається чудовий пейзаж на берег річки.

Його площа 580 м².

Будинок одноповерховий і має дерев'яну обшивку фасаду, тому мало помітний між соснами. Там є внутрішній дворик зі скляними стінами та басейном. У ньому комфортно відпочивати взимку та влітку. Через ці панорамні вікна потрапляє багато сонця та тепла у кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери визначили колір спальні, яка розслаблює та заспокоює

Житло доповнює гараж, який майже непомітний для чужих очей. Його розміщення дозволяє мінімізувати габарити будівлі. Для зручності від нього веде під'їзна дорога, яка не псує природний ландшафт.

Палітра матеріалів, підібрана до кольору кори натуральних дерев, дозволяє інтегрувати нову конструкцію в тон в тон в її оточення. Деякі ділянки даху покриті білою зернистою мембраною, а інші вертикальним озелененням.

Натуральність завжди у моді. Дизайн столичної квартири у природних та натуральних відтінках створює затишну та спокійну атмосферу. Житло площею 100 м2 оформили у трьох кольорах: сірому, бежевому та молочному.

У цьому проєкті є основна та гостьова спальня. У ній кожен гість відчуватиме себе як вдома - розслаблюючі відтінки, "сходи" на стіні з підсвіткою та м'яке підвіконня.

Зараз ви читаєте новину «Канадська розкіш: шикарний дім заховали у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі