неділя, 09 квітня 2017 01:37

Гойдалки-дивани вибирають на дачу для відпочинку всієї сім'ї
20

модними стали гойдалки-дивани
Фото: remontbp.com
модними стали гойдалки-дивани
модними стали гойдалки-дивани
модними стали гойдалки-дивани
модними стали гойдалки-дивани

На дачній ділянці гойдалки потрібні для відпочинку. Цього року їх модно робити у вигляді підвішеного дивану.

На терасі, в альтанці, під навісом, на ділянці або біля великого дерева - гойдалки стали важливою деталлю дозвілля на природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крихітний будинок виглядає як люксові апартаменти

Гойдалкою, встановленою в приміщенні, можна користуватися цілий рік. Багато моделей вдосконалюються різними аксесуарами і доповненнями - зручні підлокітники з отворами для чашок з чаєм, москітною сіткою та подушками.

Дерев'яні гойдалки виглядають розкішно, але і потребують більших зусиль по догляду Їх потрібно покривати спеціальними антисептиками і лаками від гниття матеріалу і утворення грибка. Пластикова гойдалка дешевша. Їй не шкодить волога і за нею просто доглядати. Але вона не дуже міцна і довговічна. При низькій температурі можуть тріснути. Популярними стали підвісні гойдалки овальної форми з натурального або штучного ротанга.

Колір гойдалок вибирають за принципом поєднання яскравого або контрастного відтінку з елементом тераси на тлі нейтрального коліру решти меблів. Наприклад, яскраві гойдалки можуть збігатися за кольором з віконницями або вхідними дверима, оформленням ганку або перил на терасі.

Зараз ви читаєте новину «Гойдалки-дивани вибирають на дачу для відпочинку всієї сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі