неділя, 07 січня 2024 11:47

До блиску: який бюджетний засіб відмиє скло духовки без зусиль

До блиску: який бюджетний засіб відмиє скло духовки без зусиль
Є бюджетний засіб, який без важких зусиль відмиє скло духовки до блиску Фото: pinterest

Коли справа доходить до прибирання кухні, то досить часто поза увагою господинь залишається духовка та скло дверцят.

З часом наліт збільшується і згодом його відмити досить важко, пише glavred.

Однак є простий і дешевий засіб, який здатний повернути склу блиск.

Чим відмити скло духовки

Як не дивно, в цьому вам допоможе господарське мило. Шматок мила натріть на тертці, щоб отримати приблизно 50 грамів стружки. Розчиніть стружку в гарячій воді, створюючи консистенцію мильної рідини.

Акуратно розподіліть мильний розчин по склу духовки. Поставте її в духовку, попередньо встановивши температуру на 100 градусів. Дайте магії діяти протягом години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Решітка плити стане, як нова: які два ефективні способи відмиють гар та жир

Через годину відкрийте духовку. Обережно протріть скло. При необхідності, протріть саму шафу. Жировий наліт розм'якшиться, і його легко змиєте.

Просте господарське мило робить справжнє диво зі склом духовки. Цей бюджетний лайфхак дозволить вам з легкістю впоратися з навіть найсильнішими жирними плямами.

Жир та нагар на сковорідці ‒ одна з найбільших кухонних проблем. Впоратись із нею можна за допомогою дорогих найновіших засобів. Але є й кілька простих і перевірених методів. Поради, як легко й швидко очистити сковорідку зібрала Gazeta.ua.

У нас час в Україні піч або камін можна використовувати не лише для інтер'єру чи обігріву. Якщо нині, коли електроенергія зникає раптово і надовго, ви маєте піч чи камін, де можна розпалити дровами, то точно не залишитесь без гарячої їжі.

Зараз ви читаєте новину «До блиску: який бюджетний засіб відмиє скло духовки без зусиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі