понеділок, 30 березня 2020 02:28

Дивуємо гостей: як підібрати вражаюче освітлення
14

Інтер’єр 2020: підказали вибір модного торшера
Фото: remontbp.com
Інтер’єр 2020: підказали вибір модного торшера
Інтер’єр 2020: підказали вибір модного торшера
Інтер’єр 2020: підказали вибір модного торшера
Інтер’єр 2020: підказали вибір модного торшера

Торшери підсилюють або псують інтер'єр. Їх ставлять не тільки для практичного використання - читання. А й гармонійно заповнюють порожні кути.

З моменту їх появи у Франції, торшери вважають атрибутом багатіїв. Зараз їх ціна не відлякує звичайних людей, але треба їх правильно вибрати

Це підлогові світильники для м'якого розсіювання світла, які кріпляться на підставці.

Важливою особливістю такого торшера є мобільність - його можна переносити з однієї кімнати в іншу, не вимагаючи додаткового монтажу.

Благородні, стрункі моделі з привабливими формами нагадують скульптури, розташовані на підлозі, посилюючи естетику інтер'єру, але в той же час даруючи приємний приглушене світло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали стильні дизайнерські підставки для кімнатних рослин

Можна підібрати торшери в різних стилях. Ажурні металеві конструкції стануть відмінним аксесуаром до промислових кімнат, в той час як в модерністських будинках кращі незвичайні торшери, створені зі складених модулів. Або бути у вигляді букета квітів, різних фігур.

Дугові лампи відрізняються зігнутої основою. Нога ковзає під диван, підстава стильно обертається навколо спинки, а світло падає зверху.

Лампи, які висвітлюють стелю, піднімаються прямо вгору, як класична стояча модель. Коли лампа яскрава, то світло відбивається на стелі і м'яко поширюється навколо.

Штативні торшери - модний аксесуар інтер'єру. Вони переносять ідею штатива, від камери, до лампи, призначеної для квартир. Є багато варіантів на вибір, наприклад, ті, в яких пристрій виглядає як студійне освітлення. Абажур в поєднанні з триногий дерев'яної підставкою привносить дух скандинавського затишку.

При плануванні ремонту будинку багато людей обмежують освітлення у ванній кімнаті верхнім світлом або настінними світильниками у дзеркала. навіть невелика ванна кімната пропонує безліч варіантів облаштування. Продумані джерела світла додадуть кімнаті неповторний характер.

Освітлення ванної кімнати має бути практичним. Навіть найоригінальніша ідея не спрацює, якщо вона зменшить комфорт перебування у ванній.

Зараз ви читаєте новину «Дивуємо гостей: як підібрати вражаюче освітлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі