пʼятниця, 28 лютого 2020 02:28

Яскрава ванна: як вибрати вражаючі світильники
18

Інтер’єр ванної: як вибрати вражаючі світильники
Фото: archidea.com.ua
Інтер’єр ванної: як вибрати вражаючі світильники
Інтер’єр ванної: як вибрати вражаючі світильники
Інтер’єр ванної: як вибрати вражаючі світильники
Інтер’єр ванної: як вибрати вражаючі світильники

При плануванні ремонту будинку багато людей обмежують висвітлення у ванній кімнаті верхнім світлом або настінними світильниками у дзеркала. навіть невелика ванна кімната пропонує безліч варіантів облаштування. Продумані джерела світла додадуть кімнаті неповторний характер.

Освітлення ванної кімнати має бути практичним. Навіть найоригінальніша ідея не спрацює, якщо вона зменшить комфорт перебування у ванній.

Кількість джерел світла особливо важливо для ванної кімнати без вікна. Як загальне освітлення у ванній кімнаті добре використовувати стельовий світильник в центрі кімнати. Однак слід пам'ятати, що він повинен бути добре проникним і стійким до вологи. Також можна використовувати звичайні галогенні лампи або в підвісній стелі.

При виборі світильників треба взяти до уваги властивості приміщення. Наприклад, кольору стін і плиток, розміри площі, характеристики меблів. Освітлення повинне бути точно адаптоване до кімнати, і те, що монтується в одній ванній, може стати занадто темним або яскравим для іншої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальна та вишукана: показали 10 варіантів скляної шторки

Ботанічні мотиви в інтер'єрі були модними останні декілька років. У 2020-у актуальності не втрачають. Зокрема, у тренді лишаються шпалери з відповідним принтом.

Обирайте шпалери соковитих відтінків із пишним листям і вигадливими деталями — атмосфера тропіків в оселі пануватиме, у якому б кліматі ви не жили.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава ванна: як вибрати вражаючі світильники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі