неділя, 18 червня 2023 04:26

Чекають суцільні невдачі: чому краще вийняти з гаманця фото рідних

Чекають суцільні невдачі: чому краще вийняти з гаманця фото рідних
Чому в гаманці не можна носити фото рідних чи коханої людини Фото: mediasole

Носити у гаманці фотографії своїх рідних вкрай небажано. Таке сусідство з грішми ні до чого хорошого не призводить.

Багато людей носять фотографію сімї або просто дорогої людини в гаманці. Вони керуються різними причинами. Але сусідство грошей і фотографій небажане. Це має кілька вагомих підстав, пише wday.

Гроші мають нейтральну енергетику. Але вони можуть вбирати настрій господаря. Фінансовий потік досить стрімкий, тому не можна передбачити, чиї купюри потрапили в гаманець. Адже гроші можуть транслювати негатив на фотографії, які знаходяться поблизу, тому потрібно переглянути своє ставлення до цього процесу.

Гроші проходять через багатьох людей, які мають різну енергетику, а купюри вбирають все і можуть передати негативний досвід через фотографію.

Забороняється поміщати в гаманець знімки мертвих знайомих, адже вони несуть руйнівну енергетику.

Згідно з народними забобонами, фотографія коханої людини в гаманці призведе до швидкої розлуки з-за втрати потягу.

Якщо помістити поряд з фінансами фото, то надходження грошей зменшується.

Але, щоб залучити гроші в своє життя, можна помістити в гаманець зображення багатих людей.

В цілому ритуал зберігання фотографій в гаманці виглядає безглуздо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець у Бельгії купив лотерею за п'ять євро і виграв пів мільйона

На думку езотериків фотографії і гроші є потужними джерелами енергії. Фінанси здатні вплинути не тільки на знімок, але і на того, хто на ньому зображений. Внаслідок непродуманого сусідства і у людини, який був відображений, починаються проблеми в різних сферах життя. Його чекає низка невдач.

Для власника гаманця комбінація купюр з фотографіями також не несе нічого доброго. Знімок намагається блокувати негативний вплив, тому зменшується в цілому грошовий потік. Езотерики в цьому питанні одностайні. Вони рекомендують якнайшвидше прибрати фото, щоб відновилося надходження фінансів, а близькі люди не страждали від постійних невдач.

Сьогодні, 12 червня, розпочинається Петрів піст. Він триватиме місяць. Завершиться напередодні свята Петра і Павла, 12 липня.

В піст Петра і Павла не можна сваритися й лихословити, вінчатися, позичати гроші, зістригати волосся, працювати після заходу сонця, займатися будь-яким рукоділлям.

Зараз ви читаєте новину «Чекають суцільні невдачі: чому краще вийняти з гаманця фото рідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі