неділя, 22 березня 2020 13:39

Барна стійка у вітальні: 15 ідей стильно вписати в інтер'єр
15

Барну стійку у вітальні вішають на стіну
Фото: remontbp.com
Барну стійку у вітальні вішають на стіну
Барну стійку у вітальні вішають на стіну
Барну стійку у вітальні вішають на стіну
Барну стійку у вітальні вішають на стіну

Барна стійка в вітальні - відмінна ідея. Не тільки для невеликих квартир. Вона додає кімнаті шику та стилю.

Розміри барної стійки в вітальню залежать від його функції і призначення, а також від параметрів кімнати. Якщо бар повинен замінити стіл і служити для регулярних прийомів їжі, пам'ятайте, що кожна людина повинна мати в користуванні не менше 60 см в ширину і 50 см в глибину. Для ніг під стійкою має бути близько 25 см.

Якщо барна стійка використовується для приготування страв і для їх споживання, то ширина стільниці повинна бути в межах 90-120 см. Висота стільців залежить від параметрів стійки.

В інтер'єрах в сучасному стилі часто верхня і опорна нога виготовляються з одного матеріалу.

Цікавою ідеєю для ніжки, що підтримує планку, може бути ажурна кована металева конструкція. Якщо барна стійка має також практичну функцію, то монтується до стіни. З боку вітальні, задня частина конструкції повинна бути красиво і естетично оброблена, наприклад, під стільницю можна поставити винний шафа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спальня для релаксу: показали стильні поєднання двох кольорів

У цій фото-галереї зібрані ідеї створення практичної та естетичної барної стійки у вітальні.

Дедалі популярнішими стають вітальні в чорному кольорі. Це нестандартне рішення, яке точно підійде не всім. Але в той же час, такий варіант виглядає стильно. Особливо для великого простору.

Чорний колір унікальний багатогранний і завжди додає дизайну елегантності. Він виглядає благородно і стає справжньою окрасою кожного приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Барна стійка у вітальні: 15 ідей стильно вписати в інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі