середа, 18 березня 2020 02:28

Чорно-біла розкіш: показали інтер'єр у сміливих відтінках
12

Розкішний інтер'єр 2020 оформляють чорним кольором
Фото: remontbp.com
Розкішний інтер'єр 2020 оформляють чорним кольором
Розкішний інтер'єр 2020 оформляють чорним кольором
Розкішний інтер'єр 2020 оформляють чорним кольором
Розкішний інтер'єр 2020 оформляють чорним кольором

Дедалі популярнішими стають вітальні в чорному кольорі. Це нестандартне рішення, яке точно підійде не всім. Але в той же час, такий варіант виглядає стильно. Особливо для челикого простору.

Чорний колір унікальний багатогранний і завжди додає дизайну елегантності. Він виглядає благородно і стає справжньою окрасою кожного приміщення.

Варто уникати поєднання чорного кольору з коричневим, зеленим або фіолетовим. В іншому випадку вітальня може вийти досить і млявою. Краще їх замінити світлими тонами, такими як кавовий, салатовий або лавандовий.

Червоний, помаранчевий або жовтий колір, то в даному випадку вони не доречні. Оскільки таке поєднання агресивне і рідко підходить для інтер'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава ванна: як вибрати вражаючі світильники

Найчастіше стіни в приміщенні оформлені шпалерами. Але якщо використовувати їх в чорному кольорі, то є ризик зробити похмуру вітальню. Відмінним рішенням можуть бути чорні шпалери зі світлими вставками.

Також для оздоблення стін дуже часто використовується глянсова фарба. Вона є світлоповертачем, завдяки чому приміщення стає ефектним. Але навіть в такому випадку чорним кольором варто покривати лише основну стіну. Вона буде акцентом. Її варто поєднувати з меблями в темних кольорах і різними декоративними деталями в контрастних тонах. Це може бути золотий, срібний або ж білий колір. Решта стіни краще пофарбувати в підходящі світлі відтінки.

Оформлення однієї зі стін вітальні в чорному кольорі для багатьох вже є досить сміливим експериментом. Тому для стелі прийнято робити стандартне рішення у вигляді білого кольору. Завдяки такому поєднанню приміщення виглядає лаконічно, не перевантажений кількістю кольорових деталей.

Важливим в цій справі є правильно підібране освітлення кімнати. Чим більше світла буде в вітальні, тим теплішою вона стає.

В оформленні інтер'єру вкрай важливо не тільки підібрати оформлення для стін, але і придбати відповідні меблі. Від її розташування багато в чому залежить ефект, який буде виробляти вітальня в чорному кольорі. Дизайнери стверджують, що якщо темної буде тільки одна стіна, то меблі повинна бути розташована навпроти неї.

Оформлення вікон шторами – дуже важлива частина створення інтер'єру. Вони надають приміщенню закінченість. Можуть заспокоїти або оживити інтер'єр.

Також зменшити простір або візуально додати йому площі.

Дизайнери назвали ідеї для модного дизайну вікон у вітальні.

Зараз ви читаєте новину «Чорно-біла розкіш: показали інтер'єр у сміливих відтінках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі