четвер, 27 травня 2021 16:05

Як не помилитися з ремонтом: вибір правильного карніза
7

Інтер'єр 2021: карниз вибирають мінімалістичним
Фото: instagram.com
Інтер'єр 2021: карниз вибирають мінімалістичним
Інтер'єр 2021: карниз вибирають мінімалістичним
Інтер'єр 2021: карниз вибирають мінімалістичним
Інтер'єр 2021: карниз вибирають мінімалістичним

Для стильного оформлення вікна, варто вибрати певні карнизи. Вони мають бути такими, щоб приховати усі комунікаційні вузли та не перевантажувати додатковим декором простір.

Карниз краще використовувати металевий, а ніж пластиковий, тоді штора буде краще пересуватись. Про це пишуть дизайнери в Інстаграм a.s.d.e.s.i.g.n.

Ідеальним варіантом буде зробити стельову нішу під карниз 7-10 см на один шар тканини.

Стельове кріплення карнизу – якщо всі стельові роботи вже зроблені, то цей варіант буде ідеальним. Гарно збільшує висоту стелі та вікна.

Можна використати й карниз "штанга", але в певному стилі інтер'єру: скандинавському, провансу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати тумбочку для спальні під різні стилі

Ніша для гардин із підсвіткою створить романтичну атмосферу ввечері. Поєднуйте колір штанги з іншими металевими деталями, наприклад, ніжками столу чи дверними ручками.

Залишайте відстань між меблями та стіною, щоб штора надалі не заважала. Карниз і штору робіть від стіни до стіни, тоді візуально кімната буде виглядати ширшою.

Гардина для стельового карнизу, повинна бути "посаджена" на стрічку.

Темна квартира – проблема багатьох власників. Існує кілька прийомів, щоб її вирішити. Вони не вимагають великих витрат грошей.

Дефіцит денного світла погано впливає на настрій і самопочуття. І може викликати апатію й депресію. Я підготувала легкі поради, що можна з цим зробити за допомогою дизайну інтер'єру.

Зараз ви читаєте новину «Як не помилитися з ремонтом: вибір правильного карніза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі