вівторок, 07 березня 2017 17:38

8 способів внести весняний настрій у дім
9

Ніжне поєднання фарб принесе весну до хати
Фото: thelocal.se
Ніжне поєднання фарб принесе весну до хати
Ніжне поєднання фарб принесе весну до хати
Ніжне поєднання фарб принесе весну до хати
Ніжне поєднання фарб принесе весну до хати

Швейцарські дизайнери інтер'єру пропонують внести більше фарб в оформлення домівок. Передовсім тих, стіни яких оформлені у скандинавському стилі. Клітинка, ромби та квіти за умови правильної комбінації кольорів роблять приміщення весняним, пише thelocal.se.

1. Ніщо не буває зайвим. Ваш диван подерли кігтями коти, гості випадково на крісло вилили трохи кави, а килим на підлозі затоптали під час шумної вечірки. Не біда. Усі деформації можна прикрити, якщо обшити меблі кольоровими тканинами та поставити яскраві деталі на підлогу.

2. Роби по-своєму. Якщо ти купуєш софу в магазині в центрі міста, не дивуйся, що потім таку ж саму побачиш у всіх своїх друзів. Обший її кольоровою тканиною, і насолоджуйся.

3. Максимально природно. Хай оздоблення в твоєму домі буде настільки м'яким та гармонічним, як картинки на лоні природи.

4. Привіт вельвет! Такі тканини виглядають затишно і дорого у апартаментах. Вони водночас створюють атмосферу домашнього затишку. Бо м'які, як іграшковий ведмедик у дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей для використання дощової води у подвір'ї

5. Полюби льняні речі. Чому б не прикрасити м'які меблі кольором зелені, баклажану та морської хвилі. На тонких натуральних тканинах вони виглядають гостинно.

6. Розслабся. Мінімалізм прикрашає. Відмовтеся від того, що вимагає багато емоцій під час вибору. Оформлюйте просто.

7. Використовуйте старі речі. Якщо в домі залишилися сорочки, старі футболки, джинси - їх можна застосувати для оформлення інтер'єру.

8. Без обмежень! Змінюй ваші меблі постійно. Коли перешитий диван, візьмись за стільці, перешито - перероби гардини, тоді знайди нові деталі. Отримуй задоволення від зміни фарб у домі.

Зараз ви читаєте новину «8 способів внести весняний настрій у дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі