середа, 15 лютого 2017 15:59

10 цікавих ідей оформлення ванни
10

Ванна має бути не тільки практичною, а й оригінальною. Багато хто не дуже задумується над її оформленням через невеликі розміри. Проте з ванної кімнати можна зробити таку, де захочеться залишитися жити.

1 Літній настрій

Автор: novate.ru
 

Інтер'єр ванної кімнати в біло-жовтих тонах справляє динамічне враження. Ці кольори настроюють на оптимістичний настрій.

2 Брутальний кантрі

Автор: novate.ru
 

Складається враження, що ванна стоїть в підсобному приміщенні. Це особливість цього стилю. Але не дивлячись на брутальний дизайн, інтер'єр ванної кімнати виглядає дуже затишним.

3. На лоні природи

Автор: novate.ru
 

Купання в такій ванній кімнаті нагадує купанням на березі гірської річки. Такий ефект створюється за рахунок використання ексклюзивних оздоблювальних матеріалів природного походження і купелі, форма якої нагадує поглиблення в скелі.

4. Вражаюча еклектика

Автор: novate.ru
 

В декорі поєднувати можна непоєднуване. Придивившись, неможливо не помітити в цьому хаосі гармонію. Тому в цілому інтер'єр сприймається як органічний.

5. У казковому стилі

Автор: novate.ru
 

Така ванна підійде не тільки для дітей. Казкові мотиви дорослих також не залишають байдужими до такого вражаючого дизайну.

6. Біло-блакитна гармонія

Автор: novate.ru
 

Єдина обробка ванної кімнати, яка використовувалася для підлоги, стелі і стін, виглядає динамічно, але не агресивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей як килимом підкреслити інтер'єр

Такий ефект досягнутий за рахунок вибору квітів - нейтрального білого і заспокійливого блакитного.

7. Вражаючий мінімалізм

Автор: novate.ru
 

Крім величезних розмірів приміщення, відведених під ванну кімнату, в ній вражає і сама ванна. У ній поєднано безліч режимів подачі води.

8. Тисяча і одна ніч

Автор: novate.ru
 

Ванна кімната з елементами етнічного стилю виглядає розкішно за рахунок благородного поєднання кольорів - насиченого фіолетового, синього і вишневого. Акцентами в інтер'єрі є мозаїка і вітражі.

9. Вишукана неокласика

Автор: novate.ru
 

Ванна кімната виглядає розкішно, але стильно і стримано. Інтер'єр не справляє враження переобтяженого позолотою і дорогим оздобленням.

10. Виразний білий

Автор: novate.ru
 

Повністю біла ванна кімната не виглядає холодною і незатишною. І це завдяки м'яким формам, що переважає в її інтер'єрі.

Зараз ви читаєте новину «10 цікавих ідей оформлення ванни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі