пʼятниця, 30 травня 2014 11:15

Путін підписав в Астані історичний договір - відео
1

Олександр Лукашенко і Володимир Путін
Фото: mk.ru

29 травня 2014 року президенти Росії, Білорусії і Казахстану пыдписали історичний документ. Три країни створюють Євразійський економічний союз. Вже скоро він почне функціонувати повноцінно. Попереду - ратифікація національними парламентами і принципово новий етап інтеграції.

"Підписаний Договір має дійсно епохальне, історичне значення, відкриває найширші перспективи для розвитку економік і підвищення добробуту громадян наших країн. Держави "трійки" проводитимуть узгоджену політику в ключових галузях економіки - в енергетиці, промисловості, сільському господарстві, транспорті", - сказав В. Путін.

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що когось втратили на цьому шляху. Україна часів Кучми також починала цю важку роботу. Але, на жаль, ноша виявилася для неї дуже важкою.

Датою народження Євразійського економічного союзу лідери назвали перше січня 2015 року. До цього моменту необхідно улагодити ще деякі невирішені питання.

Зараз ви читаєте новину «Путін підписав в Астані історичний договір - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі