неділя, 27 вересня 2015 22:15

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Боєць Олег Івахнюк 15 місяців прикутий до ліжка
3

Боєць батальйону Донбас 29-річний Олег Івахнюк отримав важкі поранення у липні торік. Він переніс кільканадцять операцій, чоловіка паралізувало. Українські медики не можуть йому допомогти. На лікування у Іспанії боєць має зібрати 50 тисяч євро.

Іспанські лікарі можуть врятувати Олега від цілковитого паралічу та загрози ампутації ноги. 

"Олег вже 15 місяців прикутий до ліжка. Зібрані раніше кошти пішли на інтенсивне лікування, яке не дало великого успіху виснажило як морально так фінансово", - пишуть волонтери у Фейсбук.

Олег з міста Калуш Івано-Франківської області. Пройшов Майдан. А в червні 2014 з побратимами записався у батальйон Донбас. Після навчання поїхав у зону АТО на Схід. Поранення отримав, коли визволяв з побратимами Попасну на Луганщині. Його загін потрапив у засідку. Три кулі розтрощили ногу бійцю. 24 липня Олега привезли до Харківського військового шпиталю. Потім лікувався у Києві та польському місті Краків. За цей час йому двічі хотіли ампутувати ногу, але Олег не погоджувався.
Лікування у Іспанії коштуватиме від 50 тисяч євро. Олега вже чекають у Госпіталі Генерал де Каталунья.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку № 4149 4978 0992 1416 на ім'я Івахнюк Олег Петрович.

 

Зараз ви читаєте новину «Боєць Олег Івахнюк 15 місяців прикутий до ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі