середа, 14 серпня 2019 13:36

"Погана карма" перетворила 10-річну дівчинку на бабусю
4

Зістарене обличчя Бо — єдине, що вказує на патологію. Фізичний розвиток дівчинки відповідає її віку.
Фото: dailymail.co.uk
Бо зі своїм братом.
Буддистські монахи стверджують, що незвичайна зовнішність Бо є наслідком поганої карми.
Бо разом з мамою й журналістом.

10-річна Бо Ракчінг із Камбоджі народилася зі зморшкуватою й обвислою шкірою.

Фізично дівчинка розвивається, як і належить дітям її віку. Однак обличчя має як у 60-річної жінки. Пише відоме британське видання Dailymail.

"Я хочу мати гарненьке личко. Хочу, щоб мені зробили операцію. З-поміж моїх братів і сестер я єдина з обличчям старої людини. Вони називають мене не сестрою, а бабусею", — каже Бо.

Медичного обстеження дівчинка ще не проходила. Припускають, що стан її шкіри викликаний патологією під назвою "еластоліз". Це рідкісне захворювання сполучної тканини, за якого шкіра втрачає свою еластичність і починає звисати складками.

На сьогодні сім'я Бо зверталася за допомогою лише до місцевих монахів. Вони переконані, що передчасно зістарене обличчя дитини — наслідок поганої карми. Вірить у це й сама Бо. Дівчинка впевнена, що в минулому житті була застрелена й ще не встигла очистити свою карму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один на мільйон: зафіксували унікальний випадок

13-річний Натан і 9-річний Беннет Фальконе зі штату Пенсильванія мають одну з найрідкісніших хвороб у світі — прогерію. Це так званий синдром передчасного старіння. Він є генетичною патологією, за якої протягом 1 року життя організм змінюється так, ніби пройшло десятиліття. За наявності прогерії в дитини з'являється сивина, волосся починає стрімко випадати. Зуби формуються неправильно, шкіра стає зморшкуватою. Характерними рисами є також недорозвинутість щелепи, масивна верхня частина черепа й дефіцит ваги.

Зараз ви читаєте новину «"Погана карма" перетворила 10-річну дівчинку на бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі