понеділок, 29 липня 2019 03:28

Назвали продукт, який допомагає худнути

Назвали продукт, який допомагає худнути
Горіхи сприяють схудненню. Фото із відкритих джерел.

Дієтологи з'ясували, що волоський горіх повертає струнку талію та надзвичайно ефективний у боротьбі із зайвими кілограмами.

До такого висновку дійшли дієтологи з американського Beth Israel Deaconess Medical Center.

Фахівці провели експеримент до якого залучили 10 добровольців з підвищеною масою тіла на два п'ятиденних сеанси, передає Народна правда.

Протягом однієї п'ятиденки добровольці щодня вживали смузі, що містять 48 г волоських горіхів. Така порція, рекомендована дієтичними рекомендаціями Американської діабетичної асоціації (ADA). Під час свого другого п'ятиденного перебування в центрі вони вживали точно такий же за смаком напій, але в якому замість волоських горіхів знаходилося плацебо.

За результатами експерименту з'ясувалося, що ті, хто вживав горіхове смузі, відчували себе менш голодними, ніж ті, кому давали плацебо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог розповіла, чому потрібно снідати

Таким чином, вчені з'ясували, що споживання смузі із волоського горіха сприяє швидкому та тривалому насиченню,що сприяло ефективному схудненню.

І все це завдяки великому вмісту жирів та білків якими багатий волоський горіх. Омега-3 жирних кислот, поліненасичених кислот, які "утилізують" із жирових "депо" зайвий жир, знижують рівень "поганого" холестерину та тригліцеридів.

Горіх містить харчові волокна, які виводять все зайве з кишечника – холестерин, надлишок глюкози, токсини.

Також волоський горіх чудово зміцнює серце, мозок, печінка, особливо при вживанні разом з інжиром і родзинками, а також сприяють омолодженню організму.

Однак слід пам'ятати, що за день можна з'їсти не більше двох волоських горіхів. Подвійну порцію плодів можна з'їсти в тому випадку, якщо для схуднення використовується середземноморська дієта.

Американські вчені заявили про необхідність перегляду поняття "ожиріння", а також симптоматики хвороби та її причин. Про це повідомила група вчених із американського університету Айови.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукт, який допомагає худнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі