вівторок, 21 травня 2024 09:25

Назвали найкращий час для сніданку

Назвали найкращий час для сніданку
Кардіолог сказав, в якій годині снідати найкорисніше Фото: pinterest

На стан здоров'я впливає час сніданку.

Щоб схуднути, краще намагайтеся не їсти пізно ввечері. Інтервальне голодування може допомогти в цьому. Прагнення закінчити їсти до 17:00 або 18:00 може бути хорошою метою", каже Parad кардіолог Мері Бранч.

Дослідження 2022 року показало, що пізня вечеря може призвести до збільшення ваги. Ожиріння та надмірна вага можуть збільшити ризик серцевих захворювань. Доктор Бранч щодня снідає о 7:45.

"Це допомагає запустити мій циркадний ритм на день. Їжа перед роботою може підвищити ефективність і продуктивність. Вашому мозку потрібна енергія, щоб добре працювати", - каже доктор.

Час сніданку, обраний Мері, є важливим для людського організму - принаймні згідно з одним опублікованим у 2023 році дослідженням. Дослідники виявили, що люди, які снідали до 8 ранку і припиняли їсти до 21, мали менші шанси на серцеві захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забудьте про вівсянку: яким насправді є англійський сніданок

Але чи існує таке поняття, як їсти "занадто рано"? Не зовсім. "Їсти занадто рано - це не проблема. Все залежить від вашого розпорядку дня. Якщо ви працюєте о 6 ранку, їсти рано - це добре", - сказала доктор Бранч.

Якщо ви стежите за вагою або в процесі схуднення, важливо не пропускати сніданок. Саме перший прийом їжі заряджає вас енергією на увесь день.

Щоб бути стрункими, треба обирати низькокалорійні сніданки. Пропонуємо п'ять смачних, ситних та низькокалорійних сніданків, які допоможуть зберегти форму.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий час для сніданку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі