неділя, 07 травня 2017 05:28

Назвали ефективну спецію для омолодження і схуднення

Назвали ефективну спецію для омолодження і схуднення
Кориця допоможе схуднути і омолодити організм/ Фото FB

Американські вчені з'ясували, що кориця омолоджує організм та допомагає схуднути.

Результати дослідження, представлені на зустрічі Американського товариства біохімії і молекулярної біології, свідчать про те, що кориця при регулярному вживанні виступає потужним "метаболічним центром ", сприяє позитивним змінам на клітинному рівні, повідомляє My Domaine.

"Нам вдалося з'ясувати, що кориця взаємодіє з деякими ферментами в організмі. В цілому дослідження показало, що вона містить потужні антиоксиданти і перешкоджає старінню, а також допомагає схуднути. Дуже позитивно впливає на роботу серця і мозку", - розповіла Емі Стокерт, професор біохімії з Університету Північного Огайо.

"Щоб відчути на собі корисні властивості кориці не потрібно вживати її у великих кількостях. Достатньо не більше одного грама в день", - додала Стокерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали спецію, яка лікує серце.

Раніше вченими-неврологами з медичного центру Університету Раша в американському Чикаго було встановлено, що вживання кориці збільшує здібності до навчання. За даними фахівців, при перетравленні кориці, організм виробляє бензоат натрію, який при надходженні в мозок збільшує концентрацію білка CREB, що відповідає за пам'ять і навчання.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ефективну спецію для омолодження і схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі