середа, 05 квітня 2017 01:45

Кішка покращує самопочуття людям похилого віку
5

Кішка-співробітник медустанови
Фото: boredpanda
Кішка-співробітник медустанови
Кішка-співробітник медустанови
Кішка-співробітник медустанови
Кішка-співробітник медустанови

Кішка на прізвисько Орео оселилася в домі, де надають медичну допомогу людям похилого віку та бадьорить старих. Терапевтичну силу тварини помітили лікарі в установі імені святого Августина у Клівленді штату Огайо (St. Augustine Health Ministries). Пише boredpanda.

"Вона тут як член сім'ї. Допомагає співробітникам і пацієнтам. Ми всі її любимо", - розповідає адміністратор будинку St. Augustine Health Ministries Кармен Делгадо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаки служать швидшому одужанню людей

Кішка додає приємних почуттів усім, хто її зустрічає. "Більшість людей, про яких ми тут піклуємося, раніше мали домашніх улюбленців. Кожен з них може підійти і погладити кішку. І це створює відчуття дому", - каже Дан Карнс, менеджер установи.

"Я постійно отримую фотографії Орео, які роблять медичні співробітники. Кажуть: "гляньте, вона приймає людей на ресепшені та відповідає на вхідні телефонні дзвінки" або: "гляньте, кішка сидить на лавці з відвідувачем, який чекає на від'їзд". Усі дуже ради, що тут є кішка. Шукають можливості до неї пригорнутися", - розповідає Дан Карнс.

Собаки позитивно впливають на психіку дитини. Автори жіночого журналу kobieta.pl публікують світлини, які не можуть не викликати захват. На них дитина бавиться з улюбленцем, розділяє з ним свої іграшки та почувається в безпеці.

Зараз ви читаєте новину «Кішка покращує самопочуття людям похилого віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі