субота, 15 серпня 2020 09:46

Коронавірус в Україні: статистика показує черговий антирекорд

Коронавірус в Україні: статистика показує черговий антирекорд
Кількість хворих збільшується. Фото: Reuters

В Україні на ранок 15 серпня зафіксовано вже майже 90 тис. випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Приріст нових випадків за добу - 1 847. Це новий антирекорд.

Позаминулої доби фіксували хворобу у 1 732 людини.

Через хворобу загалом в країні померли 2 044 людини, з них 33 - за останню добу, повідомляє із посиланням на дані системи моніторингу РНБО УНН

Найбільше нових випадків виявили у Харківській області області – 254.

Рекордна кількість хворих у Києві – 232.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського зацікавила ізраїльська вакцина від коронавірусу

У Чернівецькій обл. зафіксували минулої доби 170 випадків, у Львівській - 166, в Івано-Франківській - 148, Одеській - 139.

14 серпня найбільше хворих померли на Львівщині - 6 людей. П'ятеро - на Одещині. По 4 – у Закарпатській і Харківській обл. Троє людей померли у Київській обл, по двоє - у Чернівецькій, Івано-Франківській, Дніпропетровській. По 1 людині - у Києві, на Рівненщині, Волині, Тернопільщині, Чернігівщині.

Київ через зростання кількості хворих на коронавірус потрапив до жовтої зони. Із 17 серпня у столиці посилять обмеження й заборони.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус в Україні: статистика показує черговий антирекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі