неділя, 07 січня 2024 21:19

Додайте ці три інгредієнти до шампуню і забудете про випадіння волосся

Додайте ці три інгредієнти до шампуню і забудете про випадіння волосся
Якщо випадає волосся, допоможєе спецільний шампунь, зроблений в домашніх умовах Фото: pinterest

Якщо почало сильно випадати волосся, можна спробувати один дієвий спосіб, щоб зупинити цей процес.

Скористайтеся перевіреним рецептом відновлення волосся у домашніх умовах, пише w2w.com.ua.

Всього три простих інгредієнта перетворять ваш шампунь на засіб, повний вітамінів.

Як зробити домашній шампунь від випадіння волосся

Купіть природний шампунь з нейтральним вмістом рН. Можете використовувати звичайний дитячий шампунь. Цей шампунь використовується в якості основного інгредієнта.

Далі необхідно додати ефірне масло розмарину. Воно ідеально підходить для збільшення припливу крові до шкіри голови, забезпечуючи тим самим міцність волосся.

Додайте ефірне масло лимона. Воно освіжає і є чудовим антисептиком.

Третій компонент - дві краплі вітаміну Е, які можна придбати в аптеках. Вітамін Е дуже корисний при випаданні волосся. Він зупинить цей жахливий процес.

Додайте 10 крапель ефірного масла розмарину і 10 крапель лимонного ефірного масла в шампунь. Потім додайте дві капсули вітаміну Е. Добре збовтайте перед використанням шампуню.

Дуже важливо використовувати цей домашній шампунь через день. Нанесіть його на волосся і ніжними масажними рухами втирайте в шкіру голови впродовж декількох хвилин. Залиште на 10 хвилин. Потім змийте теплою водою.

Будете вражені результатами. Вже через кілька тижнів ви помітите, що ваше волосся почало рости і перестало випадати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти їсти, щоб не випадало волосся

Експерти кажуть, що випадання волосся пов'язане з різними факторами, такими як стрес, вагітність, менопауза, втрата ваги.

Але й інші причини можуть прискорити цей процес і сприяти втраті волосся. Стрес може викликати гормональний дисбаланс і призвести до надмірної втрати волосся.

Дігтярне мило може відмінно замінити елітну косметику. Ним користувалися ще наші прабабусі. У його складі немає ні барвників, ні консервантів, ні навіть парфумерної віддушки.

Використовувати дігтярне мило в якості шампуню для волосся придумали наші предки, коли інших засобів під рукою не було. Дьоготь відмінно доглядає за волоссям, надає йому блиск, силу. А для заміни бальзаму-ополіскувача на додаток до природного шампуню радять відвари ромашки, кропиви, череди.

Зараз ви читаєте новину «Додайте ці три інгредієнти до шампуню і забудете про випадіння волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі