середа, 27 листопада 2019 07:48

Дієтологи розвіяли міфи про гімалайську сіль

Дієтологи розвіяли міфи про гімалайську сіль
Рожева гімалайська сіль. Фото: obozrevatel.com

Звичайна кухонна сіль та рожева гімалайська за користю для здоров'я нічим не відрізняється. Розповіла відома дієтологиня Олена Кляуз в своєму Telegram-каналі. Йдеться у повідомлені на Обозревалель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому люди переїдають

"Хоч рожева сіль і виглядає красиво, але твердження про те, що її кристалики чистіші й корисніші, ніж у білої кам'яної солі – сумнівне", - говорить Олена.

Вона додала, що не вся рожева сіль – гімалайська. Такого ж кольору буває також кримська, чилійська і австралійська.

Какао зігріває і дарує приємні хвилини насолоди смаком. Але, разом з цим, в какао прихована велика користь для нашого організму.

Зараз ви читаєте новину «Дієтологи розвіяли міфи про гімалайську сіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі