середа, 17 квітня 2019 07:36

Чому небезпечно довго приймати ванну

Чому небезпечно довго приймати ванну
Лікар розповів, до чого призводить довге купання в гарячій ванні. Фото: Dove

Довге перебування в гарячій ванні прискорює процес старіння, а щоденне використання мочалки збільшує ризик мікротравм шкіри.

"У ванні з водою до 35 градусів можна знаходитися до 15 хв. При використанні ванни більш цього часу збільшується ризик негативного впливу на серце і судини, для шкіри теж шкідливо тривале перебування в гарячій воді - швидше йде процес старіння", - сказав заявив доктор Василь Фролов, пише Life.

За його словами, мікротравми шкіри від мочалок і скрабу ведуть до її сухості, а також збільшують ризик дерматологічних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти груди молодими і пружними

Також зазначає, що при нормальній жирності волосся в середньому потрібно мити голову двічі на тиждень. Щоденне миття пересушує шкіру і призводить до проблем з нею.

Шкіра на повіках і навколо очей - найніжніша. Вважається, що вона в 10 разів тонше шкіри на плечі, тому і старіє вона раніше "Для області навколо очей" - стандартне формулювання, якою позначаються відповідні баночки і тюбики.

Зараз ви читаєте новину «Чому небезпечно довго приймати ванну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі