середа, 16 вересня 2020 11:29

5 напоїв для спалювання жиру під час сну

5 напоїв для спалювання жиру під час сну
Імбирний чай спалює жир під час сну. Фото: segodnya.ua

Існують напої, які підсилюють спалення жиру. Деякі працюють навіть під час сну людини. Тому їх варто готувати пити вечорами, щоб пришвидшити схуднення.

1. Яблучний оцет

Вінт не тільки володіє антибіотичними і антибактеріальними властивостями, але і сприяє схудненню. Додати 2 ст. л. яблучного оцту у склянку теплої води і пити перед сном

2. Огірковий і лимонний сік

Огірки багаті антиоксидантами, клітковиною і мінералами, які сприяють втрати ваги. Цей сік прискорює метаболізм і допомагає знизити рівень цукру в крові.

У такий сік можна додати коріандр або свіжу петрушку. Найкраще змішати всі інгредієнти з водою.

3. Настій імбиру

Імбирний настій покращує травлення та засвоєння організмом поживних речовин. Варто натерти імбир і кип'ятити у воді 20 хв. Потім відвар розвести у простій воді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили топ-5 найнебезпечніших дієт у світі

4. Ананасовий сік

Ананас - потужний антиоксидант з високим вмістом клітковини і низьким вмістом калорій. Його склянку додатково збагатити лимонним соком. Ефект від цього буде ще краще.

5. Грейпфрутовий сік

Багатий поживними речовинами і прискорює обмін речовин, грейпфрут - відмінне рішення для всіх, хто бореться з жиром на талії. Свіжовичавлений сік виводить токсини, насичує і ідеально підходить до вечері. Якщо ви не любите кислі соки, можна розбавити їх кип'яченою теплою водою і додати трохи меду.

За ніч організм виснажується, адже протягом, як мінімум, восьми годин до нього не надходить ані вода, ані їжа. Щоб відновити енергетичний запас - варто поснідати. Але це не означає, що вранці можна їсти все підряд. Британська дієтологиня Ребека Трайл перерахувала продукти для сніданку, після яких самопочуття поліпшиться.

Зараз ви читаєте новину «5 напоїв для спалювання жиру під час сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі