неділя, 03 травня 2020 11:47

4 евакуаційні спецрейси в "Борисполі" перевірили на коронавірус

4 евакуаційні спецрейси в "Борисполі" перевірили на коронавірус
Прикордонники перевірили пасажирів "борисполя" на коронавірус. Фото: ДПСУ

В український аеропорт "Бориспіль" прибули чотири спеціальні евакуаційні рейси - з Нью-Йорка, Лісабона, Парижа та Цюриха. Ними повернулося 550 пасажирів.

"Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла, або скаргами на наявність симптомів захворювання на ГРВІ. Пасажири цих авіарейсів обрали передбачені карантинні обмеження із застосуванням додатку "Дій вдома". Після перевірки співробітниками Держприкордонслужби реєстрації в додатку ці особи відправилися на двотижневу самоізоляцію за вказаними адресами", — повідомили у пресслужбі прикордонників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАУ доставить з-за кордону ще близько 2 тис. українців

Загалом минулої доби порушників самоізоляції на кордоні не виявили у пунктах пропуску. На державному кордоні співробітники Держприкордонслужби оформили на в'їзд та виїзд близько 15 тисяч осіб. Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в осіб теж не виявили.

З аеропорту "Бориспіль" найближчим часом заплановано ще два рейси до Фінляндії. Вилетіти зможуть громадяни України, які мають право на офіційне працевлаштування в цій країні, розповіли у пресслужбі авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ).

Зараз ви читаєте новину «4 евакуаційні спецрейси в "Борисполі" перевірили на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі