понеділок, 26 березня 2012 07:00

Застій жовчі плутають з алергією

Автор: Фото надано з архіву медичного центру ”Здоров’я”
  Деформація жовчного міхура призводить до відставання розвитку дитини на три-п’ять років
Деформація жовчного міхура призводить до відставання розвитку дитини на три-п’ять років

Киянин 5-річний Михайло Єрський виглядає на три роки меншим. Хлопець худий і млявий. Мати привела його до столичного медичного центру "Здоров'я" на курс безмедикаментозного лікування.

— У сина від народження поганий апетит. Що не з'їсть, починає чухатися, виступають плями. Ми весь час лікували алергію. Результатів не було. Пробували нові методики й зробили діагностику за методом Фоля. Виявилося, в малого не алергія, а деформація жовчного міхура. Тому жовч погано відходить, від її застою організм отруюється й висипають прищі, наче алергічні, — розповідає 22-річна Катерина Єрська, матір Михайла.

Після виявлення недуги в медичному центрі "Здоров'я" дитині почистили жовчний міхур, печінку, нирки. Функція кишкового тракту відновилася за два дні.

— Через деформації жовчного міхура  й жовчовивідних шляхів жовч усмоктується в організм, викликає отруєння організму. З'являється млявість, висипи на тілі, порушується нервова система.  Зникає апетит. Не засвоюються поживні речовини, що призводить до відставання розвитку дитини на 3-5 років. Більшість медиків лікують хворих із такими симптомами від алергії. А потрібно спочатку очистити від жовчі всі органи й потім починати їх лікування,— говорить  Віра Разіна, головний лікар медичного центру "Здоров'я".

На ауру хворої клітини спеціальним апаратом посилають малі частоти. Мікрострум відновлює хворі клітини до рівня здорових.

Дітям до 6 років деформований жовчний можна вирівняти також завдяки спеціальним фізичним вправам.

— У нас проходить повторний курс хлопець. Коли він прийшов, мав  обличчя спухле, червоне, все у гнійних вуграх. За один курс таке усунути неможливо. Косметологи лікували йому наслідки, але не шукали причини. У нього в крові виявили інфекцію золотистого стафілокока.

У центрі "Здоров'я" не застосовують антибіотиків та лікарських препаратів.

— Медпрепарати один орган лікують, а інший ослаблюють, тому ми перейшли до безмедикаментозного лікування. Лікуємо не один хворий орган, а оздоровлюємо весь організм: нервову, серцево-судинну та гормональну системи. Зміцнюємо загальний стан імунітету, щоб надалі він сам міг упоратися з недугами.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57.

Зараз ви читаєте новину «Застій жовчі плутають з алергією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі