понеділок, 03 вересня 2012 05:00

Загострюватимуться радикуліт і невралгії

Медичний гороскоп на вересень

1 Відвідайте басейн, сауну, лазню. Тримайте ноги у теплі. Не провокуйте появи нежитю. Зростає плодючість організму. Легше буде завагітніти.

2-4 Падіння частіше завершуватимуться переломами та струсом мозку. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Частіше непокоїтимуть головні болі. Побільшає аварій на автошляхах.

5-6 Загострюються захворювання верхніх дихальних шляхів. Вразливими будуть голосові зв'язки. Уваги потребуватиме проблемна шкіра. Проявлятимуться вугрі.

7-9 Уникайте тривалого перебування у приміщенні. Зволожуйте повітря. Погіршується кровопостачання, руки й ноги мерзнутимуть. Більше рухайтеся. Перед сном прийміть ароматичну ванну.

10-11 Запишіться на прийом до стоматолога. Протезування зубів мине вдало. Укріпіть зубну емаль. Лікувати гастрит і виразкову хворобу шлунка не час.

12-13 Бажано відкласти хірургічні операції. Є небезпека ускладнень у роботі серця. Особливої уваги потребуватимуть кардіологічні хворі. Не слід підбирати окуляри. Бачитимете гірше звичайного.

14-16 Молодик. У цей період не варто переїдати. Не провокуйте загострення хронічних хвороб шлунка. Обмежте алкоголь. Корисно зробити масаж стоп. Походіть босоніж по землі.

17-18 Час худнути. Обмежуйте себе у їжі, та не голодуйте. Розпочніть курс антицелюлітного масажу. Не перевантажуйтеся під час занять спортом. Це зашкодить серцю.

19-20 Погіршується кишкова прохідність. Схильним до закрепів бажане полегшене харчування. Болю в області апендикса не ігноруйте. Не починайте лікувати урологічні захворювання.

21-22 Не перевантажуйте печінку. Загостриться жовчнокам'яна хвороба. Частіше мийте руки. Підвищується ризик зараження на вірусний гепатит. Зробіть профілактику бронхо-легеневих захворювань.

23-24 Нагадають застарілі травми суглобів і кісток. Не слід видаляти родимки та нарости на тілі. Така операція матиме ускладнення.

25-26 Загострюються радикуліт та невралгія. Погіршується гнучкість хребта. Незграбні рухи можуть призвести до защемлення нервових закінчень. Пийте відвари цілющих трав. Їжте мед. Активізується процес виведення шлаків.

27-29 Переддень повного місяця. Погіршиться загальне самопочуття. Проявлятимуться алергійні захворювання. Гучна музика і різкі запахи негативно впливатимуть на людей. Уникайте стресових ситуацій.

30 Місяць уповні. Бережіть очі від агресивних речовин. Підвищується ламкість судин. На тілі легко з'являтимуться синці. Можлива носова кровотеча.

Зараз ви читаєте новину «Загострюватимуться радикуліт і невралгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі