вівторок, 29 листопада 2016 05:25

Ветеран АТО фотографує свій протез у незвичних ситуаціях

Автор: ФОТО З САЙТА www. instagram.com/dmytrenko.yurii
 

Після втрати ноги ветеран АТО, розвідник 22-річний Юрій Дмитренко з Полтави зберіг почуття гумору. Він фотографує свій протез у незвичних ситуаціях. Виставляє в соцмережах світлини з іронічними коментарями.

"Перший сніг. Для когось він перший у цьому році, а для моєї ноги він перший в її, поки що, юному віці. Неприховані щирі емоції від першої зимової казки. І на радощах вона вискакує на дах ТВК "Глобус", — написав Юрій про сніг на Майдані. — Так, у мене з психікою все добре. Ні, на ПТСР (посттравматичний стресовий розлад. — ГПУ) не страждаю, психолог не потрібний. Від побаченого ніхто психічної травми не отримав".

У серпні 2014-го Дмитренко добровільно ­вступив до 54‑го окремого розвідувального батальйону. ­Підірвався на міні біля села Гнутове поблизу Маріуполя на Донеччині в березні 2016 року, коли вивозив поранених. ­Чоловікові ампутували ліву ногу. Після цього тренувався за програмою "Ігри Героїв" для реабілітації бійців.

Юрій до служби в армії був спортсменом. Брав участь в організації забігів здоров'я, грав у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО фотографує свій протез у незвичних ситуаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі