понеділок, 03 грудня 2012 05:30

Важко буде контролювати емоції

Медичний гороскоп на грудень

1-2 Почніть курс оздоровчих процедур, загартування. Багато рухайтеся. Менше вживайте фармпрепаратів. Не переїдайте.

3-5 Найскладніші дні. Різко зростає кількість хворих на вірусну інфекцію. Підтримайте свій імунітет. Загострюватимуться серцево-судинні недуги. Контролюйте тиск.

6-7 Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Дотримуйтеся режиму харчування. Екзотичні страви викликатимуть небажані реакції. Масажуйте стопи, походіть босі.

8-9 Лікуйте хронічні риніт і гайморит. Вдало минуть операції з видалення поліпів. Бережіть нирки від холоду. Відмовтеся від алкоголю. Корисна безсольова дієта. Пийте воду між прийомами їжі.

10-11 Підвищується плодючість організму. Є ризик заразитися грибком. Тримайте ноги у теплі. Не провокуйте загострення циститу.

12-13 Молодик. Знайдіть час для догляду за шкірою рук та обличчя. Робіть масаж і підживлювальні маски. Сходіть до сауни чи лазні. Зачекайте видаляти мозолі. Лікуйте застарілий кашель.

14-15 Уваги потребуватиме хребет. Запобігайте прогресуванню сколіозу. Укріплюйте м'язи спини. Слідкуйте за поставою. Погіршиться самопочуття хворих з низьким тиском. Не пийте тонізуючих напоїв.

16-17 Нагадає про себе варикоз. Попереджайте появу набряків. Відпочивайте, піднявши ноги. Фізичні навантаження можуть викликати носову кровотечу. Відкладіть початок курсу ін'єкцій.

18-19 Подбайте про печінку. Відмовтеся від тваринних жирів, смаженого й копченого, приправ. Можливі гормональні збої. Важко буде контролювати емоції. Частіше відпочивайте.

20-22 Дні підвищеного травматизму. Можливі переломи та вивихи суглобів через падіння. Пильнуйте на кухні. Почастішають опіки. Непокоїтиме головний біль.

23-24 Важкого піднімати не варто. Незручні рухи можуть призвести до защемлення нервових закінчень. Напередодні нового року багато клопоту і хвилювання. Знаходьте можливість для позитивних емоцій.

25-27 Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію слід пройти курс лікування. Швидко втомлюватимуться очі. Робіть увечері компреси на повіки.

28-29 Місяць уповні. Запишіться на прийом до стоматолога. Добре лікувати ясна. Час позбавитися зайвої ваги. Відмовляйтеся від висококалорійних страв. Але не голодуйте. Поєднуйте харчування з фізичними вправами.

30-31 Бажано дати відпочинок очам. У вільний час сидіти перед телевізором не варто. Уникайте копіткої роботи. Перевіряйте якість продуктів, відмовтеся від екзотичних страв. Запобігайте шлунковим розладам.

Зараз ви читаєте новину «Важко буде контролювати емоції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі