понеділок, 24 лютого 2020 05:20

В "Орто Сано" хребет лікують без медикаментів

— Біль у шиї, спині чи попереку — одна з найчастіших скарг на здоров'я. Причиною є проблеми із хребтом. Завдяки сучасним технологіям такі захворювання можливо вилікувати, не сплачуючи величезних сум в аптеці і не лягаючи на операцію, — говорить невропатолог Катерина Попова з полтавської клініки "Орто Сано".

У медзакладі працюють за унікальною методикою "Євроспайн".

— За допомогою спеціального приладу м'яко впливаємо на хребет, — продовжує. — Він трохи розтягується, звільняються затиснуті нервові закінчення. Біль минає майже одразу. Процедура не має побічних ефектів. Індивідуально підібраний курс лікування дає позитивний і тривалий результат.

"Євроспайн" рекомендують при остеохондрозі, радикуліті, міжхребцевій грижі, сколіозі, затисненні сідничного нерва, при слабкому каркасі м'язів спини.

— Крім хребта, лікуємо суглоби, вегетативні порушення, допомагаємо одужати після травм та інсультів. Маємо досвід з усіма віковими категоріями — від 5 до 95 років, — додає Катерина Попова.

У Полтаві клініка "Орто Сано" розташована за адресою: майдан Незалежності, буд. 20,

тел. 0(99) 511 48 04.

Адреса у Кременчуку:

вул. Перемоги, буд. 32/3,

тел. 0(67) 569 22 92

З послугами закладу можна ­ознайомитися на сайті

ortosano.com.ua

Ліцензія МОЗ України №601 від 16 червня 2016 року

Зараз ви читаєте новину «В "Орто Сано" хребет лікують без медикаментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі